perjantai 31. heinäkuuta 2015

Oktonautti synttärit

Oktonautti synttärit Meidän nuorimmainen rakastaa Oktonautteja. Hän on koko vuoden puhunut Pesosta, Valkosesta ja muista ohjelman hahmoista, joten oli itsestään selvyys, että hänen 2-vuotissynttäreiden teema oli Oktonautit. On todella harmi, että Suomesta ei Oktonautti-rekvisiittaa oikeastaan löydy, vaikka ohjelma pyörii Pikku Kakkosessa, vaan kaikki on tilattava ulkomailta.

Synttärit pidettiin kesäkuussa mökillämme. Vähän etukäteen jännitti säiden suhteen, koska lämpimiä ja aurinkoisia säitä on saatu odottaa. Aamulla kun heräsin ja aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta, kiljahdin riemusta, loistopäivä tiedossa!

Olimme tehneet osan valmisteluista jo kotona, ja saavuimme mökille edellisenä päivänä. Iltapäivä ja ilta menikin mökin rästihommia tehdessä, kuten terassin öljyämisessä ja terassin kaiteiden viimeistelyssä :) Klo 23 pääsimme aloittamaan juhlavalmistelut. Mieheni vastaa meillä kakun tekemisestä ja minä hoidan muut hääräilyt. Pitkälle aamuyöhön meni ennen kuin päästiin nukkumaan. 

Tässä yksi helppo tarjoiltava "Veikeät Delfiinit", joka sai ihastusta osakseen juhlissa. Sopii hyvin juhliin, jossa on pieniä lapsia.


Lautaset, servetit ja mukit tilasin ulkomailta, kuten myös kakunkoristeeksi asetellut hahmot ja lahjaksi saadun Peso-pehmorepun ja  GUP-A:nTutkitaan, autetaan, suojellaan


juustoiset Rapu-sarvetMeduusa-muffinssit


1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...