maanantai 31. elokuuta 2015

Afrikan safari - synttärijuhlat

Rakas kummipoikamme täytti viime viikonloppuna 2-vuotta. Hänen myötään Etelä-Afrikka on saanut erityisen paikan meidän sydämissä. Afrikan tähden - pienen supersankarin suurta päivää juhlittiin lauantaina aivan upeassa, 1930-luvulla rakennetussa hirsitalossa. Maisemat aukesivat tuvan ikkunasta kauas järvelle...

Synttäreiden teemana oli Afrikan safari ja kaikki oli viimeistä piirtoa myöten teeman mukaisesti valmisteltu. Sankarin äiti kun sattuu olemaan megaluokan juhlien ja tapahtumien järjestäjä :)


Ensiksi söimme lämpimän ruuan. Herkuttelimme kanataginella ja jauhelihakoftilla. Lisäksi oli riisiä, kermaviilikastiketta ja jokainen sai koota omavalintaisen salaatin. Kanatagine oli todella herkullista kanaa tomaattikastikkeessa. Etelä-Afrikkalaisissa ruuissa käytetään ymmärtääkseni paljon inkivääriä ja kurkumaa. Ruuat ovat siten mausteisia, mutta eivät ollenkaan tulisia, koska esim. chiliä ei ruuissa ollut. Näin ollen ruoka maistui erittäin hyvin myös lapsille. Meidän 2-vuotias tokaisikin "Täällä tuoksuu niin niin hyvälle".

Lämpimän ruuan jälkeen kannettiin herkut pöytään. Ja jestas mitä herkkuja meillä olikaan! Kakkuja oli kolmenlaisia - oli Safaritäytekakku, Kirahvi-jäätelökääretorttu ja sitruunainen Tiikeritäytekakku. Kaikki sopivat täydellisesti Afrikan safari-teemaan ja maut veivät kielen mennessään.


Ruokajuomana oli lapsille tarjolla Papukaijan paratiisijuomaa. Aikuiseen makuun oli tarjolla etelä-afrikkalaista Savanna-siideriä. Savanna siiderin maku on hyvin kevyt ja se sopikin loistavasti lämpöiseen kesäpäivään.Etelä-Afrikan lipun värit liehuivat viireisssä ja tunnelma oli rento ja onnellinen. Pienen sankarin hersyvä nauru raikui hirsihuoneissa. 

Hurmaava pikkumies valloitti jälleen kerran sydämet!Tykkää Bubble Bath Time blogista facebookissa tai seuraa Instagramissa bubblebathtimeblog.

On Saturday we had a great birthday party of our god son. Theme of the party was African safari. Evertyhing was perfect. South African food and delicious cakes made by the mother of the birthday boy. We are so happy of our little man! He melts our heart!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...