sunnuntai 23. elokuuta 2015

Blockfest

Minulle avutui mahdollisuus päästä Blockfesteille Tampereelle lauantaina, joten pakkohan tilaisuuteen oli tartuttava. Cheekin comeback keikka oli illalla tiedossa, hyvää fiilistelyä ja mahtavaa menoa. That was the place to be!


Lähdimme liikenteeseen puolen päivän aikaan.
Muutamassa tunnissa olimmekin jo Tampereella.

Hotelli Ilveksen edessä oli festarihuuman tuntua. Pikkulikkoja päivysti hotellin edessä ja joitakin artisteja kuljeskeli hotellin aulassa. Saimme festaripassiasiat selvitettyä ja suuntasimmekin suoraan festarialueelle, sillä Uniikki oli aloittamassa keikkansa. Hyvällä fiiliksellä vedetty keikka yllätti, ei pelkästänsä sen takia, että Uniikki kosi fitnesstyttöystäväänsä vaan se, että Uniikin keikka oli niin hyvä ja napakka kokonaisuus. Hän sai hyvin porukan mukaansa, vaikka keikka oli päivällä ja festarikansa alkoi vasta saapumaan paikalle, ja osa yleisöstä saattai olla vielä vähän kohmeessa ekan päivän jäljiltä.


Keikkojen välissä oli tauko, joten nappasimme sushiplatterit ja kuplivaa. On kyllä niin jees, että nykyisin festareilla saa muutakin kuin makkaraperunat. Festaripäivä hipoi täydellisyyttä! Aurinko porotti todella kuumasti Ratinan stadionille.

Tässä siskoni festarilookkia!
Festaripäivän tunnelma alkoi pikkuhiljaa tiivistyä kun Elastinen aloitti shownsa. Aivan huikea keikka. Mies huokuu positiivista energiaa ja mieltä, ja se välittyi hyvin yleisöön. Keikan yksi huippu oli ehdottomasti Naurava Kulkuri ja myös Peggy yhdessä Samuli Edelmanin kanssa oli mieletön.

Täytyy myös esitellä kaverini O:n uusin suloisuus. Louis Vuittonin mallistoa on tuo aivan mieletön käsikoru. Kaverini oli nähnyt Gloria-lehden jutussa tämän ja nyt synttärinsä kunniaksi sen kotiuttanut. Näitä on Helsingin putiikista myyty vain muutama kappale, joten ei ihan jokaisella tule vastaan. Awwwww! Mieletön piece of art!


Klo 22 aikaan aloitti Cheek shownsa. Yleisö oli aivan hurmoksessa ja lauloi kovaäänisesti kappaleet mukana. Cheek aloitti keikkansa uudella biisillänsä Sä huudat. Todella energinen setti vuoden sapatin jälkeen Cheekiltä! Ilta huipentui mahtavaan ilotulitukseen. Kyllä tarkoitus olisi mennä Alpha Omega kiertueen aikana konserttiin myös. Liputhan tulevat myyntiin ihan pian.

Oli muuten uskomatonta, että Diandra lauloi varmaan kaikkin artistien kanssa päivän aikana. Hän on aivan jumalainen laulaja. Ehdottoman hurjaa nostetta toivoisin hänelle.

Mielettömän kiva päivä kavereiden kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...