maanantai 24. elokuuta 2015

Disney on Ice

Kesä on vielä täysin päällä, ja tuntuu että vihdoin jopa intaanikesästä voidaan puhua! Tämän päivän blogiteksti käsittelee kuitenkin jotain aivan muuta kuin meidän ihania hellepäiviä.Vielä talvi ja Disney on Ice tuntuu todella kaukaiselta, mutta liput ensi helmikuun näytökseen tulivat myyntiin tänään klo 9. Näytöksiä on seitsemän, joten varmasti lippuja saa myöhemminkin, mutta parhaan paikan taatakseen, kannattaa liput ostaa hyvissä ajoin.


Meillä on jokavuotinen perinne käydä Disney on Ice:ssä. Tytöille ilta on tärkeä ja siihen valmistaudutaankin huolella :) Myönnetään - myös minä olen hurahtanut Disney:n. On aivan mahtava saada kansainvälistä ja suuren maailman tuntua tänne pikku-Suomeen talven pimeitä iltoja ilahduttamaan.


Tänä vuonna Disney on Ice viettää 25-juhlia, joten odotettavissa on todennäköisesti melkoista spektaakkelia. Disney on Ice 25v. jääshowssa päästään Mikki ja Minni Hiiren matkassa vahdikkaalle seikkailulle Frozenin hahmojen, Leijonakuninkaan, Peter Panin ja Pienen merenneidon maailmoihin. Jääshow nähdään Hartwall Arenalla to-su 4-7 helmikuuta. Toivottavasti nähdään siellä. Meidän perheen liput on jo hommattu!

Näytösajat ja liput

Taianomaista iltaa odottaen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...