perjantai 28. elokuuta 2015

Kiireisen viikon syksyiset fiilikset

Onpas ollut kiireinen viikko tai oikeastaan koko elokuu. Harrastukset alkavat, on vanhempainillat ja yhdistykset ja muut tahot aktivoituvat kesän jälkeen, joten kokousta ja menoa ja harrastusta on enemmän kuin tunnit päivässä sallisivat. 

Eilen illalla pääsin pikaisesti pyörähtämään Pomp De Lux:n syksytalvimalliston kutsuilla. Eilenhän mallisto julkaistiin kutikutsumyyntiin (31.8. webshop). Voi jestas oli kyllä taas niin ihania vaatteita. Coventry vaatteiden pallokuosi ja tummansininen olivat omaan mieleen. Samoin kuin Coventryn keltainen kukallinen kuosi (yellow blue). Gable dress ja Armstrong neulemekot ostin päiväkotikäyttöön ja pari muuta juttua arkikäyttöön. Dark rose väri on valloittava yhdistettynä harmaaseen. Ihastuin myös kuorivaatteissa luumun väriin.
Olin niin kiireisellä aikataululla liikenteessä, että lisätilausta täytyy ehdottomasti laittaa menemään. PdL-kutsujen konsepti on kyllä niin hyvä - kauniita lastenvaatteita yhdistettynä naistenkutsuihin. Samalla kun hypistelet kauniita kuoseja, pääset vaihtamaan kuulumisia. Malliston julkaisuillalle oli muutama muukin kutsu tullut, mutta nyt en harmillisesti päässyt kaikkiin, kun illalla oli vielä kokousta paikallisten asioiden parissa...

Mieheni on työmatkalla, joten isovanhemmat riensivät hoitamaan lapsia jotta pääsin kutsuille. Mieheni on viime aikoina tehnyt pitkiä päiviä töissä. Tälle viikolle hän olikin järjestänyt meille vaikka ja mitä kivaa vaikka onkin fyysisesti ollut poissa. Perinteisten skype-puheluiden lisäksi olemme saaneet kivoja kortteja. Ensimmäiset hän oli jo lähettänyt Helsinki-Vantaalta. :) Taitaa isilläkin olla ikävä! 


Yhtenä päivänä meitä odotti S-marketin pakettinoutopisteessä iso paketti, josta paljastui Lego friendsejä ja Sofie the First Duplo-linna. I love you Hubby! Niiden parissa onkin tytöillä mennyt mukavasti aikaa.
Isoisä toi maalta tuliaisena syksyn satoa, porkkanoita, kurpitsoja, viinimarjoja...

Äitini upean kukkatarhan tuliaisia. On jo niin syksyiset värit ja tunnelmat.
Syksyyni kuuluu haikeus - haikeus menneestä kesästä - haikeus mökin sulkemisesta - haikeus, että tyttöjen kanssa ei pysty viettämään aikaa niin paljon kuin haluaisi.
Sadepäivät, kynttilät ja syksy!

Tänään päätimme ottaa tyttöjen kanssa täysin vapaan päivän. Herätä kaikessa rauhassa, katsella sylikkäin aamuohjelmia ja leikkiä yhdessä koko päivän. Tekee varmasti hyvää, sillä viikonloppu on taas täynnä juhlaa ja muuta humua.

Tässä kotona olemme tyttöjen kanssa aamun olleet ja mieheltäni tuli juuri viesti "Tytöt kurkatkaa yöpöydän laatikkoon". Laatikosta löytyi paketti, jossa oli Loom Bands kuminauhoja. Ihanaa sadepäivän aktiviteettia, joten nyt aletaan tekemään rannekoruja. Nämä Loom Bandsit toimii myös meidän 4-vuotiaalla. Hän jaksaa näpertää helpoimpia malleja koruksi asti.Hyvää Venetsialaisviikonloppua!

It's been a busy week. My husband is away for business. He has sent cute postcards and toys for the girls. He's missing us! My mum and dad has helped me to handle the schedules. August is so busy in Finland. Granparents brought funny carrots and flowers etc. from their garden to us. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...