sunnuntai 9. elokuuta 2015

Lazy Sunday

Lazy Sunday Onnea on sunnuntait, kun ei ole mitään erikoista sovittuna ja aurinko paistaa täydeltä terältä. Ihana hengailla perheen kanssa rantsussa, tehdä pyöräretki lapset laatikkopyörän kyydissä ja vain nauttia hetkestä.Tänään oli juuri sellainen päivä. Aamulla juhlimme mieheni syntymäpäiviä ja tarjoilimme perinteiden mukaisesti aamiaisen sänkyyn. Kakun jälkeen vatsat pullollaan lähdimmekin pienelle juoksulenkille niin, että vanhimmat lapset ajoivat pyörillä ja nuorimmainen istui vaunuissa.

Lounaan jälkeen pakkasimme lapset laatikkopyörään, kylmälaukkuun kylmiä juotavia ja vesimelonia ja suuntasimme rantsuun. Lapset peuhasivat hiekassa. Mieheni heitteli laiskasti virveliä rannassa ja minä katselin sinistä taivasta ja haaveilin tulevasta.. Täydellinen Lazy Sunday!Illan tullen heitimme rannassa mekot ylle ja suuntasimme vielä illalliselle appivanhempien kanssa. Kotiin tullessa lapset löysivät tieltä etanoita. Eikös se loru mene niin, että poutaa on tulossa, kun etana näyttää sarvensa. Let's hope!
Kivaa uutta viikkoa! Ensi viikolla alkaakin sitten meilläkin arki, kun esikoinen menee eskariin. Haikeita tunteita siitä, että vuodet vierivät niin nopeasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...