torstai 20. elokuuta 2015

Ota arki haltuun - Prisman Kauppakassi

Viikonloppu tulossa, vieraita tulossa kylään, mökille lähtö.... Viikon jokaiselle päivälle on sovittuna harrastuksia, viemisiä ja kuljetuksia ja vanhempainiltoja. Missä ihmeen välissä käyn kaupassa?
Ollaan nyt jo muutaman vuoden ajan käytetty Prisman Kauppakassia - foodie.fi palvelua helpottamaan ruokahuoltoa. Se on aivan loistava. Palvelu on pelastanut monet juhlapyhät ja ihan tavalliset arki-illat. Ruokavastaavan stressitaso on laskenut huomattavasti.

Tuntuu, että aikaa käydä kaupassa ei ole. Sitten jos kauppaan lähtee, niin aina unohtuu jotain. Meillä on yksi auto, joka on mieheni käytössä päivisin, joten suurten ostosten tekeminen lähikaupasta päivisin lasten kanssa on nihkeetä. Sitten toisaalta, jos mieheni menee pitkän työpäivän jälkeen kauppaan, ei hän kerkeä olla lasten kanssa sinä iltana lähestulkoon ollenkaan. Ja kun mieheni tulee töistä, niiin mielummin itse lähden vaikka lenkille omaa aikaa viettämään kuin kauppaan. Ja kaikki tietää, että lasten kanssa kaupassa käynti ei ole niin herkkua. Tässä muutama syy, miksi käytämme Prisman Foodie.fi palvelua niin paljon. Ja palvelusta aiheutuvat kulut ovat mielestäni hyvin kohtuulliset siihen nähden, miten paljon aikaa vapautuu käyttöön, kun ei tarvitse hyllyjen välissä kulkea. Itse ainakin nautin siitä, että kun perjantaina startataan mökille ei kauppaan tarvitse tuhlata aikaa, vaan drive-in pisteestä napataan kassit kyytiin ja jatketaan matkaa mökkisaunan lämmitykseen.

Kauppakassin tilauksen voi tehdä rauhassa etukäteen. Itsellä on usein reseptit katsottu valmiiksi ja niiden mukaan teen ostokset, erityisesti silloin, jos on lastenjuhlat, juhlapyhä tai vieraita tulossa. Sitten jos on perusmökkiviikonloppu tulossa oman perheen kanssa, eikä aikaa ole miettiä mitä syötäisiin, niin minulla on valmiiksi tallennettu perusostoslista foodie.fi-palveluun ja klikkaan sen vaan tilaukseen. Erikseen olen tehnyt ja tallentanut palveluun perusmökkiviikonloppu- tai peruskotiviikonloppu-kauppalistat hätävaralta. Niihin toki voin tehdä muutoksia tarvittaessa. Normaaliviikkona teen loppuviikosta tilauksen ja mieheni noutaa ostokset esim. perjantaina töistä tullessansa. On toiminut meillä!

Usein teen ruokatilauksen, kun odotan autossa tai pukuhuoneessa lapsia harrastuksista tai istun bussissa tai iltaisin kun lapset nukkuvat. 

Ruokahuolto, joka on isossa perheessä tosi iso juttu niin taloudellisesti kuin ajallisesti, hoituu todella näppärästi foodie.fi-palvelun kautta. Syksyllähän moni aloittaa säästökuurin, laihdutuskuurin ja muita lupauksia. Kun tilauksen tekee netissä etukäteen, ei kaupassa tule nälkäisenä tehtyä heräteostoksia. Niin ja Prisman foodie.fi-palvelusta voi nykyisin ostaa myös muuta kuin ruokaa. Leluosastolta saa mm. seuraavan viikon kaverisynttärilahjat hommattua näppärästi. Suosittelen kokeilemaan! Auttaa hallitsemaan ainakin meidän hektistä arkea!

Nappaa arjesta kiinni ja ota se haltuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...