sunnuntai 16. elokuuta 2015

Restaurant Day, Helsinki

Tänään sunnuntaina oli jälleen Ravintolapäivä. Tällä kertaa meillä oli tarkat suunnitelmat, missä käymme.
Lähdimme liikenteeseen lounasaikaan. Ensimmäinen pysähdys oli ystäviemme Sushimania ravintolassa Lauttasaaressa.Ystävämme ovat asuneet pitkään Japanissa, joten tiesimme, että sushi heidän ravintolassaan on todella herkullista. Oli ilo päästä herkuttelemaan hyvällä sushilla! Riisin koostumus on mielestäni todella tärkeää sushissa ja ystäväni sen taidon osaa. Sushisetissä oli lohta tarjolla useassa eri muodossa, miso-keittoa sekä teetä. Paras oli ehdottomasti chilisushi, jossa oli myös korianteria. Se vei kielen mennessään. Tunnelma oli kuin Japanissa konsanaan - istuimme paperilyhdyillä koristellussa ravintolassa japanilaisen musiikin soidessa taustalla. Onnistunut konsepti! Voi kun Sushimania saataisiin Lauttasaareen useamminkin, asiakkaita varmasti riittäisi.
Ensimmäistä kertaa pääsin kokeilemaan MobilePay appsia Sushimaniassa. Todella näppärä palvelu juuri Ravintolapäivän tapaisiin tapahtumiin, jossa käteinen on yleensä ainut maksuväline. MobilePayn avulla ei tarvitse miettiä vaihtorahoja tai sitä mistä voi nostaa käteistä.

Seuraava Ravintolapäivän kohteemme oli myös jo etukäteen päätetty. Ruttopuistossa piti tuttavani ravintolaa BUGGER KING. Bugger King on ötököihin - jauhomatoihin ja sirkkoihin perehtynyt ravintola. Jo hyvissä ajoin ennen kojun aukeamista kojulla kuhisi muitakin kuin ötökät. Bugger Kingiä ja heidän annoksiaan jonottivat kymmenet. Bugger King tarjosi koekeittiöpörinää ja -sirinää - texmex-sovelluksia hollantilaisilla ötököillä. Kaikki oli esteettisesti kauniisti esillä ravintolassa, tuoreet yrtit tuoksuivat ja yleisilme oli houkutteleva. Madot kiemurtelivat kansainvälisestikin palkitun Samuli Helavuon Pupa-toukankasvatusastiassa. Jopa ennakkoon ötököiden syömistä epäröivä asiakas varmasti ihastui ravintolan kauniiseen tyyliin. Bugger Kingin tyylikkäässä ravintolassa Madventures meininki oli kaukana.
Ole tarkka, ota sirkka! 

Restaurant day is here again! Concept is great - anyone can set up a restaurant for a day. We visited two delicious restaurants Sushimania and Bugger King.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...