sunnuntai 30. elokuuta 2015

Seikkailupuisto KORKEE

Huikean magea paikka! Mustikkamaalla sijaitseva Seikkailupuisto KORKEE.


Luonto on todella kaunis niillä seuduilla. Korkeat männyt, merellinen ympäristö ja Suomen kaunis luonto. KORKEE sijaitsee Mustikkamaalla, kävelytien varressa, joka vie Korkeasaareen. 
KORKEESSA on plussana se, että siellä on lasten ratoja eli ns. kantoradat, joissa on pituusraja 90 cm. Seikkailupuistoja on viime vuosina tupsahtanut Suomeen kuin sieniä sateella, mutta kannattaa varmistaa ennen lasten kanssa paikan päälle menoa, että sopivan mittasille löytyy ratoja. Tosiaan KORKEEssa pääsee jo melko minitkin seikkailemaan. Reittejä on useampia, ja niissä on jos ja vaikka millasta kipuamista ja kapuamista sekä pitkiä liukuja vaijerilla. Pienten lasten reitit ovat lähellä maata, joten vanhempi pääsee helposti auttamaan. 


Olimme myös yhtenä perjantaina naisporukalla kiipeemässä KORKEEssa. Luonnollisesti silloin olimme niissä puiden latvoja hivelevillä latvareiteillä. Ja voin kyllä sanoa, että jännitti. Mutta se tunne, joka siitä seikkailusta jäi, oli aivan mahtava. Loistava tapa viettää aikaa kavereiden kanssa. Kannattaa mennä, varsinkin nyt kun biitsikelit alkavat loppumaan. On keksittävä muuta puuhaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...