lauantai 15. elokuuta 2015

Summerhouse in FinlandSpending the weekend at the summerhouse? This one is for you! Absolutely hilarious Ylvis - The Cabin song explains everything you need to know about the Finnish summerhouse culture :D

Kesällä vietämme paljon aikaa mökillä. On aivan ihanaa kun lapset voivat juosta ulos ja sisään omassa tahdissansa. Vaikka joudun mökillä tiskaamaan ja vesi nostetaan kaivosta ja lämmitetään padassa, niin silti koen, että mökillä elämä lasten kanssa on helpompaa. He rakastavat lähimetsässä kulkemista ja mustikoiden poimimista. Sienimetsässä käynti on aivan suurinta hupia.

Palju lämpiää aamusta iltaan. Kesä oli niin kylmä ettei järvi lämmennyt kunnolla ollenkaan. Tytöt pulikoivat lämpimässä paljussa aamusta iltaan. Välillä pompittiin trampoliinilla. Niin se kesä hujahti. Elokuun myötä velvoitteet ja harrastukset kutsuivat kaupunkiin, joten nyt pääsemme mökille harvemmin, mutta ihanat kesämuistot säilyvät sydämissä!

Seurasitko muuten kesällä Täydellinen kesä sarjaa? Aivan mahdottoman hyvä ruotsalaisten mökkielämästä ja kesänvietosta kertova sarja. Miehen kanssa naurettiin monet kerrat vedet silmissä sitä katsoessamme. Täydellistä kesähömppää! Katsomossa näyttäisi ainakin vielä pyörivän ensimmäisen kauden jaksot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...