maanantai 17. elokuuta 2015

Tyttöjen kesäisiä asuja

Tällaisssa asuissa mentiin viime viikolla


Pomp de Luxin farkkushortsit olivat useasti jalassa viime viikolla. Ne käy monen eri yhdistelmän kanssa. Niissä on vyötärön säätömahdollisuus ja materiaali on pehmeää eikä liian paksua ja malli on mukavan väljä. Ehdottomasti must have tyttöjemme kesävaatetuksessa.


Toinen luottovaate kesähelteillä on maximekot. Meillä on sekä eskarilaisella että 4-vuotiaalla maximekot. Elloksen alesta bongasin tuon tummansinisen 4-vuotiaalle. Eskarilaisella on harmaa Pomp de Luxin mekko. Nuo Pdl-mekothan olivat viime keväänä niin suosittuja, että ne myytiin loppuun hujauksessa malliston julkaisun jälkeen. Trikoiset maximekot on helppo pukea päälle ja kuivuvat nopeasti. On mielestäni tärkeä varmistaa, että malli on sellainen, että siinä lapsi mahtuu liikkumaan.


H&M malliston pitsinen shortsiasu oli viime viikolla myös käytössä. Shortseissa on helppo kiipeillä, jota eskarilaiseni arvostaa.
Tämän trikoomekon juju on kauniit raikkaat värit sekä rimpsuhelma. Aamulla kun on vielä viileetä eskarilainen on laittanut trikoot mekon kanssa ja päivän mittaan kun lämpenee, voi vaatetusta vähentää. Päiväkotipukeutumista helpottaa mielestäni kerrospukeutuminen, aina voi lisätä tai ottaa pois sen mukaan mitä päivän aikana tapahtuu.Onko muita LUMOAN vaatteisiin hurahtaneita äitejä ja lapsia? Ostin tyttäreni ensimmäisen LUMOAN mekon lapsimessuilta viime keväänä, ja sitä on käytetty todella paljon. Rakastan  LUMOAN mekkoja! Tiesitkö, että merkki on suomalainen. Mekot on helppo lapsen pukea ja ne ovat mukavia päällä, mutta silti ne ovat näyttäviä ja ryhdikkäitä. Isot taskut aarteille on myös plussaa :) Lisäksi päiväkotipukeutumisessa arvostan sitä, että helma ei ole kovin paksu vaan mekon saa hyvin taiteltua ulkohuosujen sisään kun vk-housuja tarvitaan.
Olen ostanut Thaimaasta vaikka kuinka kukkakuvioisia rantamekkoja. Niissä on mielestäni niin ihanat kesäiset värit ja isot kuosit. Suomessa on mielestäni vaikea löytää isoja kuoseja lastenvaatteissa. Vinkatkaa, jos tiedätte!Voi miksei Suomesta saa ostettua tätä ihanaa BONNIE JEAN merkkiä? Olen aivan hurahtanut heidän värikkäisiin mekkoihin. Mekot ovat piristävän iloisen värisiä ja saavat hyvälle tuulelle. Välillä tilaan tätä merkkiä jenkeistä, muta suolainen toimituskulu vähentää intoa.

Here are some outfits from last week.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...