maanantai 10. elokuuta 2015

Uimastadikka ja Kahvila Tyyni

Uimastadikka Meidän kesään kuuluu ehdottomasti Uimastadikka. Viime vuonna lilluimme siellä jo toukokuussa, kun taas tänä kesänä lähdimme Uimastadionille ekaa kertaa vasta tänään. Minusta Uimastadion on mukava kohde myös Helsinkiin saapuville vierailijoille. Esimerkiksi Lintsi-päivän jälkeen maistuu varmasti uinti. Sisäänpääsylippu Uimastadikalle on muutaman euron. Uimastadikalla on myös vesiliukumäkialue, johon voi ostaa erillisen sisäänpääsyn. Kannattaa varmistaa vesiliukumäkien aukiolot ennen kuin lupaa lapsille mäkiä. Liukumäkien aukioloajat saattavat poikketa itse Uimastadikan aukioloajoista.

Pakkasin lapset ja uimakamppeet laatikkopyörään. Baanaa pitkin pääsee kulkemaan niin helposti ja nopeasti.Uimastadikalla oli ulos asti jonoa. Sisäänpääsylipun voi kuitenkin osaaa myös käteisellä sisätiloissa olevista kahdesta automaatista. Näin voi välttää jonotusta, joka kuitenkin sujuu kohtuullisen nopeasti. Ja jos olet lastenvaunuilla liikenteessä, niin muista pyytää ovikoodi kassalta, niin pääset sivuportista sisään ja ulos kätevästi.

Lämmitetty lastenallas muistutti lähinnä sillipurkkia, mutta lapset rakastavat polskuttelua.


Päivän kääntyessä alkuiltaan hyppäsimme pyörään ja hurautimme Töölönrannassa sijaitsevaan Kahvila Tyyniin. Täytetyt croisantit ja jätskit täyttivät uinnista tyhjenneet vatsamme. Rento paikka, joka sopi täydellisesti uimisesta ja auringosta nuivettuneeseen oloomme. Kahvilan edessä oli ihana laituri ja laiturilla lekottelutuolia. Mahtava paikka päästä pakoon kaupungin hälinää. Kahvilan pihassa oli myös SUP-lautojen vuokrauspiste. Söpö surfhenkinen paikka kaikkinensa!I love my Helsinki! 

If you are in Helsinki and feel like taking a dip into the pool. I recommend visiting outdoor pools at Uimastadion right next to the Olympic Stadium.  Kids pool is heated and there is also couple waterslides. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...