lauantai 5. syyskuuta 2015

Friday Fun


Eilinen oli hyvä päivä! Aamulla lähdimme puistoon, jossa tapasimme kavereita. Lapset leikkivät ja juoksivat ja me äidit saimme vaihtaa kuulumisia. Esikoinen oppi tekemään tangolla kiepin. Uuden tempun oppiminen oli iso ja iloinen juttu!
Asukaspuistossa oli myös Pomp de Lux:n edustaja esittelemässä vaatteita. Kaverini sai ostettua talven toppavaatteet samalla. Myös ruokaesittelijä oli puistossa standinsä kanssa. Shoppailu on tehty mahdollisimman helpoksi ja hyvä niin! Tuntuu, että kaupoille ei koskaan kerkeä. Suurimman osan ostoksistani teenkin nykyisin netissä.Lounasaikaan lähdimme kavereiden kanssa Casa Mareen syömään. Ravintola on lapsiystävällinen ja siellä lasten menu on kattava ja annokset huolella suunniteltuja. Nieriä, perunamuussi ja salaatti -annos on lapselle sekä maistuvaa, että terveellistä. Ravintolassa on myös lastenleikkipaikka ja lastenhoitohuone. Tiedän, että ihmisiä tulee muualtakin varta vasten syömään Casa Mareen.
Iltapäivästä olikin esikoisen tennistunti. Hän on todella innostunut harrastuksesta. Vielä illalla piti olkkarissa lyödä pehmopalloa seinään :) Onneksi pehmopallo ei aiheuta niin suurta vahinkoa vaikka jokunen maljakko kaatuikin :)

Stadiumista saa mielestäni kivoja urheiluvaatteita. Nämäkin tennisvaatteet ovat sieltä. Tytär ihastui shortseihin, jotka saa käännettyä myös toisin päin. Kävin viime viikolla keskustan Stadiumissa ja tuntui vaan, että monissa kivoissa vaatteissa ei enää ollut kokoja. Taisin olla jälleen myöhässä liikenteessä.Illalla saunoimme ja vietimme rauhallista koti-iltaa perheen kanssa, kunnes tytöt kuulivat jääätelöauton äänen. Tämän kesän vika kerta, kun jätskiauto näillä nurkilla liikkui, joten olihan sinne kerettävä. Suoraan saunasta aamutakki niskaan ja menoksi. Tällainen kolmikko ampaisi matkaan kadun päähän ja toi saaliiksi hyvän kasan jätskiä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...