perjantai 4. syyskuuta 2015

Gugguu AW15


Tänään klo 10 ovat nettiyhteydet käyneet kuumina. Lastenvahdit on monessa perheessä hankittuna eikä kalenterivarauksia ole tälle aamulla tehty, sillä GUGGUUn Drop 1 tuli myyntiin.

Paita AW15, pipo viime vuodelta

Drop 1:ssä on tämän syksyn AW15 trikoopaidat ja trikoot, ja myöhemmin Drop 2:ssa sitten mm. superihanat hupparit. Tänään on hyvä päivä alkaa kokoomaan talven GUGGUU lookia. Tämä suomalainen merkki on saanut mielettömän suosion ja se on aivan ansaittua. Vaatteet ovat mukavat ja pehmeät yllä. Kauniit värit, leikkaukset ja muotoilu tekevät vaatteista mielenkiintoisia ja tyylikkäitä.


Tämän syksyn väri burgundy on aivan mielettömän ihanan värinen luonnossa. Tykkään! Sopii monen värin kanssa. Varmasti ihan luottoväri tänä syksynä tyttöjen vaatekaapissa. GUGGUU:n malliston vihreän sävy on myös todella upea. Kotiutetaan varmasti myös sitäkin väriä jossakin muotoa :)Pipo on viime vuoden mallistoa!
Musta pitkähihainen trikoopaita on kokoa 92 cm. Eilisessä 2-vuotis neuvolamittauksessa hän oli 90,5 cm. Paidan mallihan on slim, mutta pukemista auttaa hyvät napit olkapäällä. Mitään vaikeuksia pukemisen suhteen ei ole. Suunnittelijat ovat tehneet hyvää työtä muotojen suhteen näissä vaatteissa. Tykkään, että lastenvaatteet istuvat kantajallensa.Hihoissa on hyvin väljyyttä ja paidassa on mukava liikkua.


Tässä arkisessa kuvassa trikoopaita on yhdistetty H&M mustiin perushousuihin. Arkikäytössä taaperolla kuluu housuja hurja määrä, varsinkin nyt ennen kuin kuorivaatteet tulevat suojaamaan ulkoilua. Tyylikäs paita yhdistettynä perushousuin ja kivat kengät. Siinä on meidän taapero ootd vaikka muskariin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...