sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Kissakahvila - Cat cafe Helsinki

Tässä retkikohde kaikille eläinrakkaille ja erityisesti niille, joilla ei ole omaa lemmikkiä kotona. Kissakahviloitahan on ulkomailla, mutta myös Helsingissä lähellä Kamppia (Fredrikinkatu 55) heinäkuusta 2015 lähtien.


Kissakahvilassa voi paijata kissoja, leikkiä niiden kanssa tai vain ihastella niiden eloa.  Lasten mielestä pienet leikit kissojen kanssa on hulvattoman hauskaa.
Kahvila on kissojen koti ja kahvilan asiakkaat ovat vieraina heidän kotonaan. Kahvilan sääntöjen mukaan, kissoja ei saa häritä, jos ne nukkuvat ja kissoja ei tule nostaa syliin. Kuitenkin, jos kissa tulee kahvilaherkkujen joukkoon pöydälle niin sen saa nostaa pöydältä alas.


Kahvilan nettisivuilta suositellaan varaamaan aika "Kahvihetki kissojen kanssa", mutta vapaita paikkoja voi käydä kysymässä myös suoraan paikan päältä. Jokaiselta asiakkaalta peritään kissanhoitomaksu 5 euroa. Yhdellä hoitomaksulla voit nauttia 1,5 tunnin ajan kissojen seurasta.Ihana tapa viettää aikaa lapsen kanssa. Sopisi loistavasti myös esimerkiksi "Päivä Helsingissä" -retken yhteyteen. Omien lasteni kanssa en valitettavasi voi vielä Kissakahvilaan mennä, koska alaikäraja kahvilaan on K-7. Kissakahvilakäynti on varmasti myös mieluinen lahja elainrakkaalle lapselle.
Kahvilassa on mukavan rauhallinen tunnelma!


Googlettamalla löysin Tampereelta Suomen ensimmäisen kissakahvilan Purnauskis

There is a cute cat cafe in Helsinki nearby Kamppi (Fredrikinkatu 55).  It's a great place for animal lover. The cafe has rules in which they advice not to bring small children to the cafe because of the security of the cats. The cafe is ideal for the children 7 years and older. It's good idea to book a table from internet but you can also go there to check if they have tables. There is a 5 eur fee they collect from every customer. This gives you 1,5h to enjoy the relaxing and calm atmosphere of they residents. Cat cafe Helsinki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...