keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Långweekend Långvikissä

Tuntuuko, että kesälomasta on ikuisuus. Kesälomalla puolison kanssa luvatut lupaukset yhteisestä ajasta ovat unohtuneet tai treffi-iltoja on tänä syksynä ollut kerran...
Tässäpä kuules aivan mahtava idea - pieni getaway arjen sankareille pienten lasten vanhemmille. Tämä on helppo toteuttaa ja konsepti on valmis!

Långvikin LÅNGWEEKEND

Långvik sijaitsee Kirkkonummella, joten ainakin pääkaupunkiseudulla asuville matka ei ole pitkä ja vähän kauempaakin kannattaa tulla.

Satuimme LÅNGWEEKENDiin sattumalta viime keväänä. Meidän oli tarkoitus lähteä Tukholmaan bileisiin mieheni kanssa kahdestaan. Olimme hommanneet lastenvahdit, pakkailin innoissani kassiani ja sovittelin juhlavaatteita. Mieheni checkasi meidät puhelimellaan koneeseen. Kun kaikki oli valmista seuraavan aamun lähtöä varten, saimme tekstarin, jossa ilmoitettiin, että lento on peruttu lakon takia. Siinä jäi kivat bileet Tukholmassa väliin ja olin lievästi sanottuna suivaantunut. No koska lapsille oli yöpaikka hommattuna, päätimme että keksimme jotain yhdessä ja niin päädyimme Långvikiin. Siellä satuui olemaan juuri silloin LÅNGWEEKEND ja sen vuoksi kaikkea kivaa tarjolla.

Långvikin LÅNGWEEKENDinä kylpylähotellissa on runsaasti specialohjelmaa. Olin todella otettu allasosaston Moët & Chandon Bubbling hoursista. DJ soitti bossanovaa ja muuta kivaa "hissimusaa". Lekottelimme mieheni kanssa porealtaassa shampanjaa siemaillen. Tarjolla olisi ollut myös elokuvia, shampanjamaistelua ja kauneushoitoja, mutta ne oli jo loppuunvarattuja, kun tosiaan parin tunnin varoitusajalla pelmahdimme paikalle.

Illallinen oli herkullinen ja tunnelmallinen kivasti sisustetussa ravintolassa. Live-musiikki soi taustalla ja takassa paloi tuli. Oli aivan mahtavaa, näin kolmen pienen lapsen vanhempana, että sai jutella ja syödä puolison kanssa rauhassa. Kylpylän ja illallisen jälkeen oli ihana päästä hotellin pehmeisiin lakanoihin yöksi ja nukkua hyvin ja pitkään. Aamiaista tarjollaan klo 11.30 asti, joten univelkoja voi rauhassa tasotella. Me kävimme aamulla salilla ja uimassa ja söimme rauhallisen aamupalan päivän lehteä lueskellen. Sen jälkeen olikin kiva palata taas kotiin ja lasten luo.

Kampanjahinta 10.10 - 13.12.2015 alk. 160 eur/2HH. Majoituspakettiin kuuluu yöpyminen, vapaa pääsy kylpylään ja kuntosalille sekä elokuviin.

Viime keväänä hotellivieraista suurin osa oli pariskuntia. Olen kuullut, että näitä LÅNGWEEKENDejä annetaan esim. häälahjaksi lahjakorttina. Tämä on mielestäni myös täydellinen juttu, kun haluat yllättää puolisosi yhteisellä getawayllä. Kun haluat hengailla rauhassa puolisosi kanssa, syödä ja nukkua hyvin, vähän urheilla ja nauttia hoidoista sekä rauhottua arjen kiireiden keskellä.

Tästä lisätietoja ohjelmasta, hinnoista ja varauksista yms.

Kuvia kauniista Långvikistä

Olimme poissa vuorokauden ja kullannuput pärjäsivät hienosti mummolassa. Jälkeenpäin tuntui kuin olisimme olleet viikonlopun reissussa ja energiatasot oli taivaissa. Taas jaksaa arjessa! Suosittelen kokeilemaan!

Sitten vaan kalenteri esiin ja varaamaan mukavaa menoa pimenevään syksyyn!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...