sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Muumisynttärit Silja Linella

Sunnuntaina vietimme meidän 4-vuotiaan kaverisynttäreitä Silja Serenadella. Teemana oli tietysti Muumi, kun Muumi-laivalla oltiin :). Konsepti on todella toimiva. Silja Seranade järjestää juhlia viikonloppuisin laivan ollessa maissa eli klo 13-15 välillä. Synttäreihin kuuluu leikkiohjaaja, joka tulee hakemaan porukan terminaalista ja "vetää"synttärit, tarjoilee ruuat yms. Näin vanhemmille jää aikaa jutella vieraiden kanssa ja nauttia juhlatunnelmasta. 

Laivaan noustessamme Muumi olikin vieraita heti vastassa. Lapset pääsivät halailemaan ja otettiin koko porukasta ryhmäkuva Muumin kanssa.

Sitten hypättiin pallomereen. Voi sitä riemun määrää! Laskettiin liukumäkeä ja sukellettiin palloissa. Hauskaa synttärihumua kavereiden kanssa! Leikkihuone on vain juhlavieraiden käytössä, joten väljyyttä pallomeressä ja liukumäessä oli.


Sitten olikin aika ruokailla. Ensiksi oli tarjolla jätte strora hodarit niin kuin tytöt sanoivat ;)


Ja sitten laulettiin sankarille onnittelulaulu, jonka jälkeen herkuteltiin kakulla ja muilla herkuilla. Synttäripakettiin kuuluu ruokailut, ja herkuista voi valita joko kakun tai jätskibuffan.


Muumi-kakku oli hyvää ja herkkuja oli yllin kyllin.
Sitten palattiin leikkihuoneeseen leikkimään. Leikin ohjaajat taiteilivat juhlavieraille kasvo- tai käsimaalaukset.Leikin tohinassa pysähdyttiin avaamaan myös lahjoja. Ihania juttuja pikkuneiti saikin!Muumi oli tyttöjen kanssa avaamassa lahjoja.Ja välillä taas halailtiin Muumia. Lopuksi tytöt tanssivat Muumin kanssa vielä Muumihumpan..


Sitten olikin kotiinlähdön aika. Vieraat saivat lähtiessä upeat helmet kaulaan ja muuta kotiin viemistä. Muumi antoi synttärisankarille lahjaksi risteilylahjakortin ja Harri-hylje pehmolelun. Nopeasti kaksi tuntia hujahti ja kivaa oli.
Silja Seranaden synttäripaketti on helppo ja mielestäni kohtuuhintainen. Synttärit on ikimuistoiset. Jo itse laivaan nouseminen ilman omia vanhempia oli aika jännittävää monen mielestä. Saati sitten Muumin vierailut ja muut tapahtumat!


7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiito Meri! Muumi synttärit ovat kyllä tyttöjen mieleen ja vanhempien :) kun kaikki on valmiiksi järjestetty ja saavutaan vaan ajoissa paikalle. Joka sekin on välillä aikamoinen haaste kolmen pienen prinsessan kanssa :)

   Poista
 2. Oooi näyttipä tosi kivoilta!

  http://ganbattedesuka.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Hei! Juhlat näyttävät todella kivoilta! Mitä näille juhlille tuli hintaa? Itseäkin kiinnostais järjestää lapsille tälläiset ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Marianne! Juhlat olivat kyllä todella kivat, suosittelen. HIntaa en valitettavasti enää muista, mutta oli mielestäni linjassa muiden järjestettyjen synttäreiden hintahaitarissa. Kannattaa ottaa yhteys Siljan myyntiin ja pyytää tarjous.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...