torstai 17. syyskuuta 2015

Parasta just nyt

Vielä viime viikonloppuna tytöt uivat ja polskivat kotirannassa meressä. Mutta nopeasti säät muuttuivat ja nyt on niin syksyisen oloista.

Eilen olimme kuopuksen kanssa päivän kahden kotona. Meillä ei ole harrastuksia eikä muita vakkarimenoja keskiviikkopäivisin vaan harjoittelemme potkupyörällä ajoa, puistossa kiipeilyä ja muita juttuja kun isommat ei ole "häiritsemässä".


Eilen satoi kaatamalla, mutta olimme silti puistossa. Kuopus oli aivan fiiliksissä vesilätäköissä pomppimisesta. "Kivaa!" hän huusi ja nauroi päälle. Lapset osaavat kyllä nauttia elämästä ja sen pienistä hetkistä juuri sellaisenaan kuin ne sillä hetkellä ovat!
Isommilla tytöillä oli vapaailta harrastuksista, kun opettaja oli sairastunut, joten vietimme ihanan lököttelyillan kotona kuunnellen sadetta ja poltellen kynttilöitä. Innostuimme myös leipomaan. Tytöt haluavat osallistua alusta pitäen leivontahomiin ja nykyään se meneekin niin, että jaan reseptin ainekset kolmeen osaan, jotta jokainen saa tehdä oman pikkuannoksen taikinaa. Kun lapset haluaa leipoa, mutta äitiä laiskottaa, otetaan esille köksän tunneilta tuttu - teeleipäresepti. Se on niin superhelppo, mutta lapset pääsevät kuitenkin leipomisen makuun.

Mieheni on ollut jälleen about viikon työmatkalla. Jenkeissä ja Kanadassa yms. Mun mielestä parasta just nyt on se, etttä hän tulee tänään kotiin. Toivottavasti etukäteen laatimani ostoslista on saatu käytyä läpi.... :) Niin ja jos saisin vihdoin oman sänkyni jälleen käyttööni. Kolme tyttöä kainalossa tuntuu niskassa ja yöunien laadussa. Meillä on sopimus, että tytöt saavat nukkua sängyssämme, kun isi on poissa. I so feel you W1!


Niin ja tällainen jättiläiskurpitsa kaiverrettiin parvekkeella irvistämään. Isoisän kompostin päällä kasvanut jötkylä oli tullessaan lähes 20 kg painava. Syksyä ilmassa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...