torstai 3. syyskuuta 2015

Pomp de Lux AW15

Eilen saapui ensimmäinen Pomp de Lux:n AW15 vaatteiden paketti. Tein tilauksen heti malliston julkaisupäivänä. Täytyy todeta, että tähän toimitukseen on Pomp de Lux tänä vuonna panostanut. Vaatteet tulivat todella nopeasti. Jo tilauksen tekoiltana sain varmistuksen tilauksesta ja seuraavana päivänä lähetystunnuksen. Loistavaa! Näitä uusia ihanuuksia kun ei meinaa malttaa millään odottaa.


Tässä tämän aamun päiväkotilook. Kuva napattu, kun 4-vuotias katselee aamutv:tä.
Tämä setti tulee olemaan varmasti hyvin peruskamaa meillä päiväkodissa. Lämpöiset housut, kun istuvat ulkona ja sitten kevyt yläosa ettei tule kuuma sisällä.
Vaatteet on kokoa 110cm eivätkä olleet mitenkään jättisuuria vielä 104cm vaatteitakin käyttävällä tytöllä.

Ihastuin luumun väriin toden teolla erityisesti välikausivaatteissa. Ja nyt mietiskelenkin, että miten saisin perustelua uudet välikausivaatteet hankintalistalle, vaikka vanhatkin menevät ja ovat vielä hyvät... Myös luumun ja tummansinisen yhdistelmä on herkullinen!

Tämä pallokuosipusero oli aivan ihana mallistossa, mutta 98cm käyttävällä 2-vuotiaalla 98cm pusero oli vähän pitkä omaan makuun. Taidan vaihtaa 92cm.Olen pitänyt monena vuonna näin syksyisin kutsut, mutta tänä syksynä omat juhlat jäävät väliin. Onneksi vaatteita voi tilata nyt myös netistä tai suoraan myös edustajalta. Luotto Pomp de Lux-myyjäni tulee Espoosta. Susannalla on pitkä kokemus PdL vaatteista ja lastenvaatteista yleensäkin. Hän osaa hyvin vinkata myös muiden merkkien kengistä ja takeista yms. mitkä sopivat Pomp de Luxiin.Uutta tähän vuoteen on se, että tilausta ei voi enää muokata sen jälkeen kun se on tehty. Toisaalta se on vähän harmi, koska monesti juhlissa tilatessa saattaa jotain unohtua, mutta toisaalta voihan sen sitten tilata seuraavassa paketissa :)
Niin ja tänä vuonna tyttöjen vaatteita on vain yksi rekki juhlissa, joten ei tarvitse miettiä mihin ne kaikki rekit olkkarissa sijoittaa.
Laitan lisää kuvia AW15 vaatteista kunhan saan mallit taas yhteistyöhön kameran kanssa :)

Mukavaa päivää!Seuraa blogiani:
Facebookissa Bubble bath time
Instagramissa: bubblebathtimeblog

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...