torstai 10. syyskuuta 2015

Salutorget Afternoon Tea - Hetki arjen yläpuolella

Olimme ystäväni kanssa Gloria Fashion Shown jälkeen Salutorgetin Afternoon Tealla. Salutorget sijaitsee aivan Kauppatorin kupeessa. Afternoon Tea konsepti on todella onnistunut, ja se onkin käsittääkseni hyvin suosittu.
Tuntuu kuin aika pysähtyisi, kun istahdat teevatien ääreen. Usein illallisellahan ruokalajit rytmittävät ruokailua ja keskeytyksiä tulee väistämättä ruokalajien vaihtuessa. Afternoon Tealla valitset listalta teen, jonka jälkeen teekannu ja kerrostarjotin saapuvat pöytään. Sen jälkeen voit uppoutua vaihtamaan kuulumisia ystävän/pöytäseurueesi kanssa. Kolmen lapsen äitinä arvostan katkeamattomia lauseita keskusteluissa ja intenssiivisiä hetkiä ystävän kanssa. 

Pieni herkkuhetki kauniisti tarjoiltuna nostaa iltapäivähetket arjen yläpuolelle!


Afternoon Teallä on useita eri teevaihtoehtoja joista valita. Itse valitsin kiinalaista Valkoista dynastiaa -valkoista teetä ja ystäväni intialaista samppanjamaisen raikasta mustaa teetä. Salutorgetin perinteinen englantilainen Afternoon Tea sisältää mm. skonsseja, Toast Skageneita, juusto quichet, petit choux, itse tehtyä marmeladia, macarons-leivoksia, hedelmäkakkua ja muuta äkkimakeaa. Menu löytyy täältä.

.
Afternoon Tea tarjoillaan maanantaista lauantaihin klo 14-18 välillä. Kannattaa varata pöytä. Hinta 22,70 euroa/henkilö.Tämähän voisi olla myös hyvä lahjavinkki henkilölle, jolla on kaikkea.


Miljöö on upea ja juhlallinen. Todellinen irtiotto arjesta!


Tuon setin syötyään oli kyllä hyvin täyteläinen olo. 


Salutorgetissa on myös Gentleman's Tea vaihtoehto, jota mainostetaan makunystyröitä hivelevänä rouheana makuelämyksenä. Tarjolla on kaviaaria, ostereita ja härkätartaria vain muutamia mainitakseni. Varmasti kokeilemisen arvoinen myös!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...