lauantai 19. syyskuuta 2015

Sporttinen look talveen - suomalaista osaamista

Joko olette miettineet omaa habitustanne tulevana talvena? :)
Sitä on lasten AW15 mallistot ollu monesssakin perheblogissa esillä, mutta entäs sitten oma look? :) Myönnetään, minä kuulun ainakin siihen ryhmään, joka hommaa lapsille vaikka ja mitä, kun ne kasvaa ja tarttee.... Mutta tänä talvena aattelin uusia myös oman garderoopin.

Pian tulee kylmät kelit ja ulkotakki on se joka näkyy. Uudella raikkaan värisellä takilla saa helposti oman väsähtäneen ilmeen piristymään. Selailin netin tarjontaa talvitakeista.
Nyt on kotimaisten yritysten kannattamisesta tässä taloudellisessa tilanteessa netti pullollaan juttuja ja fb:ssä kiertää haaste 100 päivää kotimaista, joten tässä täydellinen valinta.

Halti julkaisi tulevan talven mallistonsa. Ihastuin! Heillä on aivan mielettömän ihania
untuvatakkeja ja niin upeissa väreissä. Jokaiselle löytyy varmasti mieleinen malli ja väri. Untuvatakki on mielestäni täydellinen lasten kanssa puuhaavalle. Se on lämmin, mutta siinä on kuitenkin mukava liikkua. Se taipuu ja hengittää.


www.halti.fi

Takkeja voi ostaa nettikaupasta tai pistäydy sovittamaan Halti Helsinki Storessa Aleksanterinkadulla.

Lauantain nettishoppailujen lomaan löytyy täydellinen kaveri toisesta suomalaisesta yrityksestä - Pandan, Lapset nukkumassa suklaasta :)

Mukavaa lauantaita!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...