tiistai 8. syyskuuta 2015

ZARA KIDS AW15


Kävin viime viikolla pitkästä aikaa katsastamassa keskustan kauppojen lastenvaatetarjonnan. Perinteiseen kauppakierrokseeni kuuluu ehdottomasti visiitti ZARAan. Sieltä löytyy aina niin kivoja vaatteita. Tällä kertaa tarttui mukaan tuollaisia ruosteenvärisiä vaatteita. En tiedä mikä oikea ja hienostuneempi nimi tuolle värille on, mutta ihastuin väriin!  
Isommille tytöille ostin neuletakit ja housut tuota väriä. 2-vuotiaalle ostin paidan tuota ruosteenväristä ja sitten beiget housut, jotka mielestäni sopi kivasti yhteen. Värikoodatut vaatteet koko porukalle! :)


Kullanväriset kengät viimeistelevät syksylookin. 4-vuotias on aivan onnessaan kimaltavista kengistään. Kengät on Next:ltä, joka on ihan lemppari lasten kenkien ostopaikka.


Olen aina pitänyt, että ZARA:n koot on aika pienet tai että vastaavat kokoaan, mutta noi eskarilaisen housut tippuivat jalasta eikä kiristysmahdollisuutta ollut. 

2-vuotiaan paidassa on kivat yksityiskohdat eikä noi trikoopaidat montaa euroa maksaneet. Myös värivaihtoehtoja oli tuossa paidassa. 


ZARA:sta ostin myös pastellisävyiset setit tytöille. Noita sammareita löytyi eri värisinä ja ovat todella pehmeät päällä. 


Sellaisia ostoksia ZARAsta. Pikkuhiljaa alkaa syksyn vaatevarasto olemaan kunnossa. Jos sitten vaikka alkaisi niitä talvivaatteita käymään läpi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...