torstai 22. lokakuuta 2015

Gooood morning!

Aah, mitä euforiaa! Tänään aamu meni vaan niin helposti. Lapset söivät ja pukivat ilman, että heitä piti tuhansia kertoja sitä pyytää. Leppoisan kevyt ja rauhallinen aamu.
Päiväkotireissun jälkeen palasimme 4- ja 2-veen kanssa kotiin hoitamaan muutamia hommia, ja keitin itselleni ison kupin kahvia. Hetki sitten ovikello soi, ja anoppi kävi visiitillä ja toi upeita ruusuja ja suklaata.  Nyt lapset leikkivät somasti duploilla, kuuntelen hyvää musiikkia ja juon kahvia.....
Täydellinen flow!


Hyvään päivään kuuluu ehdottomasti hyvä kahvi. Juon kahvini runsaalla maidolla ja siksi myös maidolla on suuri rooli lopputuloksen kannalta. Täydellisen aamun täydellinen kahvi valmistuu Arlan Café Maidosta, jota saa muuten myös luomuna. Café Maito sopii loistavasti erikoiskahvien valmistukseen. p.s. paljastin muuten juuri teille latteni salaisuuden, shhhh....


Meillä ainakin käy usein niin, että viimeinen tilkka maitoa on käytetty lasten aamupuuroihin, ja minä jään ilman aamukahvimaitoa, joka on meidän perheessä katastrofi. :) Café Maito on UHT-käsitelty ja säilyy siksi avaamattomana lämpöisessä. Näin äiti voi kaivaa kaapin uumenista oman kahvimaitonsa, kun normimaidot on hörppästy murojen kanssa tai keitetty puuroihin.
Loistavan maun lisäksi Café Maito vaahtoutuu ketterästi hetkessä. Vaahto on paksua ja Starbucksmaista. Pientä ja helppoa luxusta aamuihin!

Rauhallisen kahvituokion jälkeen onkin hyvä jatkaa päivää puistoilun parissa lasten kanssa.
Iltapäivällä minulla on tiedossa omaa aikaa, kun lähden Vauras Nainen-yhteisön livevalmennukseen, jossa puhujana on mm. Ensitreffit alttarilta-ohjelmasta tuttu Maaret Kallio. Aiheena on Itsetunto. Kerron tästä myöhemmin lisää....

Tästä tulee niin hyvä päivä!

I had a great start to the day. Morning went very smoothly. Kids were like angels and now I'm having my morning coffee in peace. Have you tried Arla Café Maito already. It's just perfect in making special coffees. That milk is the secret to my perfect latte. 
My mother-in-law brought me roses and chocolate and this peaceful morning with good coffee is a answer to my flow feeling this morning. Now we are going out to the park with the kids and in the afternoon I'm attending Vauras Nainen conference. There is going to be awesome speakers this afternoon. Looking forward to it! Great day ahead I would say!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...