perjantai 30. lokakuuta 2015

Gugguu AW15 Drop 3

Tänään ne kauan odotetut Gugguun hupparit tulivat nyt sitten myyntiin. DROP3 julkaistiin klo 10. Pääsimme sovittamaan vaatteita heti tuoreeltaan.
On uskomatonta, miten nopeasti Gugguu on noussut suomalaisessa lastenvaatemaailmassa kulttiasemaan. Eikä mielestäni suotta! Vaatteet sopivat loistavasti sekä arkikäyttöön, että vähän siistimpään menoon. Kaiken lisäksi värit ja mallit ovat herkullisia aikuisen silmään! Gugguun vaatteista on moneksi!


Tällaisessa lookissa on kiva leikkiä eikä tyylikkyys estä kiipeilyä!


Gugguu on saanut nimensä 1-vuotiaan pojan ensimmäisten sanojen mukaan, "Gugguu".


Meidän 2-vuotias pääsi poseeraamaan hupparissa ja housuissa. Voi, että miten ihanat ne olivatkaan! Jotain erilaista printti&pinkki lastenvaatemaailmaan. Värit ovat aivan täydelliset ja sopivat upeasti syksyyn. Vihreän sävy on herkullinen. Ei liian hailakka, muttei myrkyn vihreäkään! Rakastan! Materiaali on pehmeää ja hyvälaatuista!


Kuvassa olevat vaatteet ovat kokoa 92 cm. Vähän reilu 2-vuotias tyttömme käyttää osassa vaatteista jo kokoa 98 cm. Mielestäni nämä Gugguun vaatteet vastaavat hyvin kokoaan. Mallistosta löytyy vaatteita 0-12-vuotiaille lapsille.Hupparin hinta 68,50 euroa ja housut 44,50 euroa.


Gugguun tavoitteet: Korkea laatu, käytännöllisyys/mukavuus ja tyylikkyys toteutuvat loistavasti heidän vaatteissaan. Tällaisiin vaatteisiin on huoletonta pukea lapsi. Tietää, että hänellä on mukava ja hyvä olla, vaikka äiti onkin tarkka lastensa pukeutumisesta ;)


Mukavaa Halloween-viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...