lauantai 3. lokakuuta 2015

Halloween synttärit

 Tänään vietettiin esikoisen sukulaissynttäreitä. Koska kaupat ovat jo pullollaan kaikkea ihanaa ja jännittävää Halloween-teemaa, halusi 6-vuotias pitää Halloween-aiheiset synttärit sukulaisille.


Kakku on mieheni käsialaa.. Kakun täyte oli vadelma-valkosuklaarouhe-vaniljamousse-lime curd. Todella onnistunut!
Maaginen tunnelma vai mitä?


Pinterestistä löytyi jälleen kaikkea kivaa ja helppoa leivottavaa!


Nuo suklaiset silmät ovat kyllä monen leivonnaisen pelastus. Ostin niitä Confetissa käydessäni kasan varastoon. Alla olevissa suolakeksihämähäkeissä oli täytteenä savuporo Creme Bonjouria. So simple!


Lapset olivat villinä ötököistä ja ja jännityksestä. Yksi suurimmista hiteistä oli pop corn-kulhossa kuhiseva ötökkä, joka sai kylmät väreet nousemaan aikuisillakin :)


Spider eggs
Koristelu oli myös teeman mukainen

Juhlissa juttelimme geokätköistä ja siskoni kertoikin, että he ovat alkaneet perheen kanssa etsimään "aarteita".  On kuulema todella koukuttavaa. Jos näätte Korkevuorenkadulla tyylikkään rouvan kävelemässä epäilyttävästi edestakaisin katua pitkin, niin ei hätää, se on vaan siskoni joka etsii geokätköä. :) Ja jos tiedätte missä se on, niin älkää missään nimessä paljastako paikkaa. Hän on jo viikon sitä etsinyt ja poikansa kanssa ovat kaikki rännit yms. käsikopelolla käyny läpi. 

Kun esikoinen kuuli aarteiden etsinnästä ja siitä että kotimme lähellä 150 metrin päässä on geokätkö, he ampasivat matkaan. Isoisä kintereillä! Juhlamekot päällä, tyllit liehuen, kumpparit jalassa he juoksivat aarteen perään. Kirjottelen tästä pian lisää....

Juhlat olivat onnistuneet ja hauskaa oli!


Today we celebrated my daughter's 6th birthday with the family and relatives. Since Halloween is almost here she wanted to have a Halloween bday party. We had lots of fun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...