perjantai 9. lokakuuta 2015

Onnelin ja Annelin talvi - leffassa lasten kanssa

Tänään tuli ensi-iltaan elokuvateattereihin ihana suloinen kotimainen elokuva Onnelin ja Annelin talvi. Meidän 4-vuotias oli sopinut elokuvatreffit rakkaan serkkunsa kanssa, eikä äiti päässyt tällä kertaa ollenkaan mukaan, vaan siskoni lähti näiden kahden neljävuotiaan kanssa elokuviin.

Paikalla oltiin jo hyvissä ajoin, jotta kerettiin ostamaan karkkia.


Onnelilla ja Annelilla on omat nettisivut, josta löytyy tietoa elokuvasta ja tekijöistä yms.


4-vuotiaan mielestä elokuva oli ihana, vähän jännittävä, mutta hyvä! Nyt:n arvion mukaan tämä olisi jopa edeltäjäänsä parempi. 4-vuotiaamme oli kuulema jaksanut istua koko leffan hievahtamatta. Vaaksanheimolaiset puhututtivat vielä kotonakin. 

Diandran musiikkivideolla Pidä huolta, on pätkiä elokuvasta!
Esikoinen lähtee huomenna mummolaan yökylään serkkunsa kanssa. He ovat menossa yhdessä katsomaan myös tätä elokuvaa, joten olen aivan epätoivoinen, että jääkö minulta nyt tämä söpöilymaximus-leffa näkemättä. Taidan ostaa DVD:n kotiin. Kirja ostetaan ehdottomasti myös. Onnelin ja Annelin taloa on luettu todella paljon, joten uskon että tästä tulee myös hitti.

Luin Minityyli blogista huhuista, että kolmas elokuva olisi myös suunnitteilla. Googlasin hieman, ja tosiaan Onneli, Anneli ja Orpolapset elokuvan käsikirjoitusta kirjoitetaan jo. Toivotaan, että pääsemme pian nauttimaan kolmannesta elokuvasta. Marjatta Kurenniemi on kirjoittanut sarjaan kaikkiaan kuusi osaa.

Söpöä viikonloppua ja ihanaa syyslomaa kaikille niille, joilla se alkaa nyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...