tiistai 20. lokakuuta 2015

Southpark ja äitien ilta

Olimme tässä eräänä arki-iltana äitikavereiden kanssa porukalla syömässä. On kyllä niin energisoivaa tavata kavareita ilman lapsia, vaikka tietysti paljon lapsista puhutaankin. :) Tähän äitiporukkaan olen tutustunut lasten kautta. Lapsillamme on yhteisiä harrastuksia ja menoja, vaikkeivat samassa päiväkodissa olekaan. Kyllä sitä voi aikuisenakin saada uusia ystäviä!


Treffasimme Southparkissa, joka on muuten todella kauniilla paikalla Koffin puistossa. Ruokailun yhteyteen voi helposti yhdistää talvella kaupungin parhaimmat pulkkamäkilaskut ja kesällä upeassa puistossa nautiskelun.

Southparkin menun inspiraation lähde on etelä-Kalifornia. Ravintolan slogan onkin
"Hella good food and Cali vibes"
Täydellistä omaan makuuni!

Valitsimme "The SoCal Menun"
1. Acapulco Prawns: Mexican style prawns with a rich spicy sauce.
Aivan järkyttävän hyvä alkupala! En voi ajatellakaan näitä rapuja ilman, että vesi herahtaa kielelle. Ravut syötiin tuollaisesta kastikkeesta, ja lopuksi liemi juotiin purkista. Slurps!


2. Beef tartar: Classic beef tartar served with egg yolk jam and crispy bread.
Tartarpihvi on vaan niin herkullista. Yhdessä vaiheessa kokkailimme usein perjantaisin tartar-pihvit kotonakin. Niin hyvää!

3. Pork cheek, apple & walnut: Slow braised Ibérico pork cheek, "Waldorf" salad, celery purée.
Tämä annos jäi kokonaan kuvaamatta, olimme jo niin vauhdissa! :) Mutta taivaallista oli. Yllättävä oli tuo selleripyree, mutta se raikasti upeasti annosta. Onnistunut kokonaisuus!

4. Rasberry and Vanilla: Rasberry sorbet with vanilla cake.
Tämä sopi mainiosti menuun. Monien eri makujen jälkeen sorbet raikasti ja tasoitti makuja.


Tunnelma oli arki-iltanakin mukavan letkeä, kuten kaliforniassa konsanaan - avoin, ystävällinen ja  leppoisa.

Kiva ilta kaikkinensa! Tällaisia iltoja tarvitaan. Vertaistuki, uudet ideat ja kuulumisten vaihtaminen on ihan parasta äitikaveriporukassa. Kotiin pääsimme kaverin siskon kyydissä, joka oli juuri tulossa uimahyppykurssilta Mäkelänrinteestä. Aikuinen nainen hänkin! Mageita tyyppejä maailma täynnä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...