torstai 15. lokakuuta 2015

Syyslomalesket - naisten Käty-bileet

Syyslomasesonki on nyt juuri parhaimmillaan. Koululaisten lomat kun ovat niin paljon pidempiä kuin työnantajien myöntämät vastaavat, niin lomäjärjestelyt ovat aikamoista taiteilua monessa perheessä.

Eräällä kaverillani oli juuri tällainen tilanne. Mies oli lasten kanssa mummolassa ja perheen äiti töissä kaupungissa ja yksin kotona. Tämä tilannehan piti ehdottomasti käyttää hyväksi. Hän järjesti eilen aivan mahtavat Käty-bileet naisporukalle.

Teimme sushia ja kippistelimme muutamalla lasilla skumppaa
Meitä oli hauska sekalainen porukka kasassa. Meitä kaikkia yhdisti se, että lapsemme ovat samassa päiväkodissa. Tunsin kaikki jotenkin entuudestaan, mutta oli aivan mahtava päästä juttelemaan oikein kunnolla enemmän kuin muutama pikainen sana päiväkodin pihalla.

Juttua riitti ja nauru raikui. En muista milloin olisin nauraa rätkättänyt näin paljon. Elämäntilanteet yhdistävät! On mahtava huomata, että muutkin pähkäilevät samojen asioiden parissa.

Tiestitkö muuten mitä Käty-bileet tarkoittaa? No tietty Kämppä tyhjänä! Sama on kuulema på svenska FF (Föraldrar fri). Me joilla ei ole vielä lapsia koulussa saimme hyvän oppitunnin, jotta ymmärrämme lapsiamme tulevaisuudessa. ;)

Paikallisessa koulussamme on myös kuulema villityksenä Pullip-nuket. Olen toki lukenut näistä hurjanhintaisista (120eur), mutta aivan valloittavista nukeista, mutta sen suosio ja kokonainen maailma nukkejen ympärillä yllätti minut, koska omat lapset eivät vielä ole koulussa ja Pullip-nukkeiässä. Mitähän kaikkea sitä on vielä edessä näiden neitien kanssa? Tukholmassa Hollister-liikkeen edessä jonotusta ja muuta.... Odotan innolla tulevaa!

Mahtavan illan jälkeen hymy huulilla uuteen päivään!

Have a nice day!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...