keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Tiukka alkuviikko, check!

Alkuviikko on meillä aina aikataulullisesti tosi tiukka. Lasten harrastukset painottuvat alkuviikkoon. Normaali arjen lisäksi on maanantaina ja tiistaina kahden tytön tanssitunnit, kuopuksen muskari, esikoisen telinevoimistelu ja 4-vuotiaan espanjan tunnit. Tällä viikolla olen lisäksi opiskellut normaalia enemmän. Äitini tuli hoitamaan kuopusta, jotta pääsin kirjoittamaan lopputyötä kirjastolle. 
Vietin eilisen päivän Helsingin Yliopiston kirjastossa ja kampuksella. Viime visiitistä taitaa olla noin 10 vuotta aikaa. 


Nuoriso pussaili kirjaston hyllyjen välissä, niin suloista! Mielenkiinnolla luin naisten vessan oven kirjoituksia - elämänohjeita ja ihastuksia. Opiskelijoilla on tekstien perusteella aika positiivinen ajatusmaailma tulevaan ja elämään noin niin kuin yleensä. Hienoa! Nuo huulipunahuulet vessanovessa oli kuitenkin jo aika "too much" tälle kolmekymppiselle kotirouvalle. :)
Yliopisto oli edelleen niin täynnä energiaa ja säpinää. Love it!


Pääsin käymään tällä viikolla myös kampaajalla. Kokeilin ensimmäisen kerran Salon Klipsiä keskustan Sokoksen 5. krs:ssa. Tiesitkö muuten, että se on Virallinen Miss Suomi-kampaamo? Kovat oli odotukset ja hyvää jälkeä tulikin. Nyt on tukka kunnossa tulevan viikonlopun naisten reissua varten! Lähdemme vanhojen lukiotyttökavereiden kanssa pienelle matkalla. 
Stay tuned!


Mondays and Tuesdays are very busy in our family. The girls have hobbies such as dance classes, gymnastics, spanish class and music class. This week I have been studying quite a lot since my mum came to take care of our 2-year-old. I spent a day in the Helsinki University campus and library. I also had time to go the hairdresser. I visited the same salong as Miss Finland goes to.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...