torstai 8. lokakuuta 2015

Touhua ja menoa

Tämä viikko on taas vierähtänyt silmän räpäyksessä. Kaikkea kivaa on viikkoon mahtunut. Tytöillä on ollut useammat mukavat kaveritreffit. He ovat niistä niin onnellisia. Kavereista on tullut 4-vuotiaallekin tosi tärkeitä. Niin topakkana siivosi huonettaan edellisenä iltana, kun kavereita oli tulossa kylään.

Eskarilainen kävi päiväkotiryhmänsä kanssa mielenkiintoisella retkellä. Tällä kertaa suuntana oli Stadin Silakkamarkkinat. Hieno ja perinteikäs tapahtuma. Ehdottomasti sellainen perinne, johon haluan lapseni kasvattaa. Saaristolaiselämä, kalastajat ja mm. silakat ovat juuri sitä uniikkia Suomea, jota pitäisi mielestäni myös ulkomaille viedä.

Tälle viikolle olin saanut myös kutsun Designmuseon uuden näyttelyn pressitilaisuuteen. Alla  kuvia innokkaasta museoon lähtijästä.

Ensimmäiset pakkaset ovat kipristelleet sormia tällä viikolla. Toppatakit on kaivettu varastosta ja hanskoja ja pipoja on etsitty iltana jos toisenakin.
Olimme myös mieheni kanssa viettämässä yhteistä iltaa aikuisten kesken - perinteisen Ost&Vin-illan merkeissä. Oli mukava päästä juttelemaan lapsemme hoitajien ja opettajien sekä muiden vanhempien kanssa rennosti hyvästä ruuasta nauttien. Koska kyseessä oli Ost&Vin-ilta, niin juustot kuuluivat olennaisena osana iltaa. Valion uudet juustot veivät kielen mennessään. Hienostunut Valio Keisarinna oli omaan makuuni samoin kuin pehmeän savuinen Valio Polar leppäsavu.
Mahtavan hauska ilta ihanien ihmisten, juuston ja viinin kanssa! Tästä on hyvä jatkaa perjantaihin ja viikonloppuun!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...