perjantai 23. lokakuuta 2015

Uusi Huimala

Esikoinen sai 6-vuotissynttärilahjaksi serkuiltansa elämyspäivän. Hän valitsi päivän uudessa juri avatussa Huimalassa. Visiitti sattui syyslomaviikon lauantaille, joten porukkaa oli paljon, mutta silti kuulema mahtuivat hyvin mukaan. Meidän eskarilainen lähti Huimalaan 16-vuotiaan serkkunsa kanssa. Uusi Huimala avattiin 8.10.2015 Helsingin Konalaan, Kauppakeskus Ristikkoon, jossa tilat ovat entistä Huimalaa selkeästi suuremmat. Paikka on vanha Hartwallin pullovarasto.


Jos olet käynyt vanhassa Kehä III:n varrella olleessa Huimalassa, niin samantyyppiset vanhat tutut aktiviteetit oli uuden Huimalan alakerrassa. Yläkerrassa oli puolestaan uusia ja hurjempia juttuja. Paljon tekemistä ja puuhaa riitti, kuten mm. seikkailulabyrintti, minigolfrata, sähköautorata ja laserluola. "Ylähylly" oli uutta perinteiseen sisähuvipuistotekemiseen nähden. Ylähyllyltä löytyy muun muassa köysiliuku, kiipeilyrata ja yli 70-metrinen jättiliukumäki. Ylähyllyllä myös aikuiset pääsevät haastamaan itsensä. Ylähyllyä mainostettiinkin polttareiden ja muiden aikuisten juhlien aktiviteetiksi. Jos aikaisemmin Huimalan kohderyhmä oli lapset, niin uudessa Huimassa haetaan asiakkaita myös nuorista ja aikuisista! Mikä onkin kiva juttu! Näin koko perhe viihtyy saman katon alla!


Kahvila-ravintolassa on myynnissä pientä suolaista ja makeaa kuten nugetteja, ranskalaisia, täytettyjä leipiä, pullaa ja muffinsseja. Lisäksi kahvilassa on jätskibaari.


Liput Huimalaan aikuiset 5 eur, alle 3-vuotiaat lapset 10 eur ja yli 3-vuotiaat 20 eur. Jos mieli tekee Ylähyllyyn (joka sisältää Reippailuhallin) on liput aikuiset 25 eur, alle 3-vuotiaat 10 eur ja yli 3-vuotiaat 25 eur.


Autorata ja laserluola toimii 1 e kolikolla tai poletilla, joita voi ostaa 1e/kpl.


Huippu kiva iltapäivä! Olisi siellä varmasti viihtynyt pidempäänkin. Loistavaa tekemistä koko perheelle, nyt kun ilmat alkavat olemaan jo aika syksyiset!


There is a new indoor amusement park opened in Konala. Our 6-year-old spent an afternoon there with her 16-year-old cousin. It was a great birthday present from her and her family. There is a lot to do in Huimala for both kids and adults. A place worth a visit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...