lauantai 14. marraskuuta 2015

Hyggeilyä ja asukuvia syksyltä

Alla on lasten asukuvia syksyltä, joita en ole vielä täällä blogissa julkaissut. Jos seuraat Instagramissa blogiani: bubblebathtimeblog niin olet saattanut näistä jo osan nähdä. Instagramissa julkaisen ajantasaisemmin asukuvia.

Kumisaappaat: Next
Takki: 
Reppu: Fjällräven

Eilinen ilta meni mukavasti kotosalla. Mieheni oli kaverinsa kanssa katsomassa HIFK- KooKoo matsia ja me oltiin tyttöjen kanssa kotosalla. Ystäväni lapsineen saapui illaksi kylään. Syötiin juustoja ja juotiin teetä. Viisi ihanaa tyttöä välillä rullaluisteli pitkin käytävää ja välillä leikki prinsessaa rooliasuissaan. Me vaihdettiin ystäväni kanssa kuulumisia ja haaveiltiin naisten Alppireissusta. Lokoiltiin sohvalla ja poltettiin takkaa. Todellista Hyggeilyä, vai mikä tämä uusi Tanskasta rantautunut trendinimitys kotona ololle ja kaamosfiilistelylle on. :)

Takki: Next
Mekko: Pomp de Lux
Kengät: Saatu serkulta

Tänään aamulla lähdimme tyttöjen kanssa katsomaan ystäväperheemme pientä koiranpentua. Aivan mielettömän söpö 12 viikkoa vanha Havannankoira. Hän oli kuin pehmolelu niin pieni ja pörröinen. Taisi vähän koirakuume iskeä!


Treffien jälkeen puistoiltiin vielä tyttöjen kanssa hetken rannassa. Lapset tapasivat kavereitaan ja juoksivat syyssäässä. Kotiin tultiin lounaalle ja lounaan jälkeen ollaankin etsitty kellarista vähän kaamosvaloja ikkunaan ja olen läpikäynyt talvivaatevarastoja. Ensi viikolla, jos se talvi ja lumi tulee, niin ollaan valmiina. Tytöthän odottavat jo ikkunassa, että koska se lumi alkaa satamaan.


Alla on 4-vuotiaan oma stailaama asu.


Mekko: Burberry
Kengät: Next

Tanssitunneilla ollaan käyty ahkerasti tänä syksynä. Erilaiset jumppapuvut ja asut ovat kovassa kulutuksessa tässä taloudessa.GAP:n hupparit ja verkkarit ovat meidän arkivaatteiden kulmakiviä. Ne on niin helppo vetäistä treenivaatteiden päällä, kun tytöt lähtevät harrastuksiinsa. Prinsessa Ruusunen on tässä lähdössä naamiaissynttäreille.
Tekoturkis: Next
Prinsessa Ruususen mekko: Disney store

Nyt täytyykin ryhdistäytyä ja alkaa valmistautumaan iltaan. Meille on tulossa kavereita syömään ja iltaa viettämään ja kaikki on vielä ihan kesken. Hyggeily siis jatkukoon ;)
Mukavaa lauantai-iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...