sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Isänpäiväviikonloppu

Mukava isänpäiväviikonloppu alkaa olemaan lopuillaan. Voi, miksi nämä viikonloput aina menevätkin niin nopeasti. Monet juhlat mahtuivat tähän(kin) viikonloppuun. Tyttöjen serkun 9-vuotissynttäreitä juhlittiin lauantaina. Juhlissa pääsimme tutustumaan Monster High-maailmaan. 
Alla kuvia 4-vuotiaan poseerauksista juuri ennen synttäreille lähtöä. :)
Serkkusynttäreiltä minä ja mieheni jatkettiin matkaa rakkaan ystäväni 40-vuotisjuhliin. Ystäväni mies oli järjestänyt vaimolleen isot yllätysjuhlat, jotka pysyivät täysin salaisuutena sankarilta aivan loppuun asti. Hyvää ruokaa, mukavia ihmisiä, hauskat juhlat!


Olimme kuitenkin jo hyvissä ajoin päästämässä lastenvahdit kotiin, koska isänpäiväjuhlinnat olivat aamulla edessä. Mä en kestä miten suloinen tuo meidän 2-vuotias on. Hänestä on kuoriutunut varsinainen yllätysten järjestäjä. Vielä meinaa vaan olla vaikeuksia salaisuuksien pitämisessä. Hän olisi välttämättä halunnut antaa pakettinsa jo eilen. Tänään aamulla, kun valmistelimme aamiaista isin nukkuessa, ampasi 2-vee pakettinsa kanssa isää herättämään. Saatiin onneksi hänet vielä hetkeksi keittiön, jotta saatiin kaikki valmiiksi ja isommatkin tytöt mukaan. Rauhallisen aamiaisen jälkeen lähdimme isovanhempien luokse lounaalle. Mummolassa kuluikin monta tuntia. Serkut leikkivät keskenään ja me aikuiset vaihdoimme kuulumisia ja suunnittelimme myös joulua. Lapset olivat löytäneet lelukatalogeja ja tekivät innokkaasti joulupukille toivelistoja ja me aikuiset pohdimme mm. villisikatilausta ja muita käytännön asioita, joita tulee hyvissä ajoin hoitaa.

Reipasta alkuviikkoa!

Seuraa blogiani Instagramissa: bubblebathtimeblog

4 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...