maanantai 16. marraskuuta 2015

Perhesunnuntai

Eilinen sunnuntai oli rento ja rauhallinen. Nukuimme myöhään. Mielestäni pienten lasten perheessä saa olla aika tyytyväinen klo 9 asti kestäneistä yöunista. Tällaisista saimme nauttia eilen. Myös aamutoimet ja aamupäivä meni ihmeen rauhallisesti. Lapset tekivät junarataa ja saimme juotua mieheni kanssa rauhassa aamukahvit ja luettua hesarin. Harvinaista herkkua meidän perheessä!


Lounaan jälkeen lähdimme ulkoilemaan. Tytöt halusivat lähteä geokätköilemään. Aarteiden etsiminen on vaan niin siistiä tyttöjen mielestä. Me mieheni kanssa nautimme sunnuntaikävelystä koko perheen voimin.


Aarteen koordinaatit etsittiin isin kännykästä ja sitten matkaan!


Voi sitä tuuletuksen määrää, kun kätkö löytyi pitkän etsinnän jälkeen.Välillä leikittiin takiaishippaa...


...sitten jatkettiin taas matkaa!Luonto on kyllä niin karu ja harmaa nyt. Toisaalta jotenkin jylhän kaunis.

 
Aurinko laskee niin aikaisin. Paksut pilvet kun vielä peittivät taivasta, oli jo iltapäivästä todella hämärää.

Pitkän sunnuntaikävelyn ja ulkoilun jälkeen menimme illalliselle anopin luokse. Mieheni vanhemmat tykkäävät laittaa ruokaa ja jälleen eilen pöydät notkuivat herkkuja. Aivan lemppari oli juuresvuohenjuustosalaatti. Suosittelen kokeilemaan, se oli todella herkullista! Klikkaa resepti ja kokeile!


Kotiin tultuamme laitoimme saunan päälle ja esikoinen teki vielä esikoulusta saadun läksynsä: keitä itse mannapuuroa. :) Mietimme kuinka monta desiä mahtuu litraan ja miten estetään, ettei maito kiehu pohjaan tai yli. Pieniäsuuria askeleita pienelle 6-vuotiaalle ihmiselle!


2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...