perjantai 6. marraskuuta 2015

Perjantain touhuja

Monenmoista on mahtunut tähän päivään. Aamu valkeni vauhdikkaasti, kun olimme jälleen nukkuneet pommiin. Minulle käy nykyään liian usein näin, että puhelimesta loppuu akku yön aikana, eikä siksi herätyskello herätä, niin tänäkin aamuna. Tänään oli vielä erityisaamu, koska esikoinen lähti kaupungintalolle Svenska Dagen konserttiin ja juhliin. Hänellä oli tarkka visio tukan letityksestä ja vaatetuksesta. Kampausidea oli minustakin kiva, mutta vaatetuksesta saimme hieman vääntää, mutta kompromissi onneksi löytyi ja esikoinen kerkesi retkellensä. 

Kun esikoinen oli saatettu matkaan, pakkasin kaksi nuorempaa likkaa autoon ja hurautimme mummolaan. Jätin lapset lennossa Nonnan ja Isoisän hoiviin ja jatkoin matkaani kauneushoitolaan. Kiireisen aamun jälkeen oli ihana rentoutua hoidoissa. Sillä aikaa, kun itse makoilin kosmetologin käsittelyssä, lähtivät 2- ja 4-vuotiaat lapsosemme isovanhempien kanssa oikein kunnon metsäretkelle. Arvostan suuresti sitä, että lapset pääsevät mummolassa ja mökillä kulkemaan metsään, poimimaan marjoja ja sieniä ja ihmettelemään maailman ihmeitä. 4-vuotias oli ollut aivan ihmeissään kastehelmistä. Hän oli huudahtanut ihmeissään "oih katsokaa, helmiä" ja ollut sen jälkeen aivan ihmeissään, kun ne olivat kadonneet samaa tietä, kun niihin oli koskenut. Kaupunkilaistytölle uusia elämyksiä! 


Metsäretkellä keitettiin nokipannukahvit ja grillattiin nakkeja. Retken huippujuttu oli kipuaminen hirvien tähystystorniin.Hoitojen jälkeen kävin vähän isänpäiväostoksilla. Onkos teillä jo isänpäivä pulkassa? Kiireiselle äidille viime hetken lahjavinkiksi annan lahjakortin "Isin vapaailta". Lahjakortti pitää sisällään uusimman Bond-elokuvan kaverin kanssa ja elokuvan jälkeen muutamat oluet ja kuulumisten vaihtamiset omavalintaisessa baarissa. Varmasti monen isän mieleen! ;)

Tämä perjantai menikin herkuttelun puolelle. Illalinen oli ihanan talvinen mm. karitsan sisäfilettä ja kanttarellikastiketta. Niin ja tietysti katsoimme porukalla Nenäpäivä-showta. Olethan lahjoittanut jo? Meillä eskari soitti lahjoituspuhelimeen, oli hänelle iso juttu, mutta oli sen jälkeen niin hyvillään, kun kuuli mitä sillä summalla saadaan aikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...