lauantai 21. marraskuuta 2015

Vierailu leluparatiisissa - Hamleys saapui Stockmannille

Olimme kahden vanhemman tytön kanssa kaupungilla viettämässä päivää. Pääkohteenamme oli tietysti vasta avattu maailmankuulu Hamleys lelukauppa Stockmannilla, joka avattiin vanhan leluosaston tilalla. Voi että sitä tunnelmaa ja menoa. Täydellinen leluparatiisi! Sen lisäksi, että siellä oli toinen toistaan mageimpia leluja ja pehmoisempia pehmoleluja, siellä oli tonttutyttö, joka tuli jututtamaan tyttöjä ja poseeraamaan yhteiskuvassa. Tonttutyttö jekkuili ja hymyili leluhyllyjen välissä luoden kivaa positiivista ja iloista tunnelmaa. Komea pitkän huiskea tinasotilas polvistui tyttöjen ääreen juttelemaan joulujuttuja. Ihanaa joulun hypetystä! Tytöt silmät loistaen kertoivat toiveitansa ja selittivät lempileluistansa. Lapsethan rakastavat puhua kaikista niistä ihanista Barbie yksityiskohdista ja muista, ja vielä kun tonttutyttö lupasi kirjata ne kaikki ylös muistikirjaansa. Oh boy, tytöt olivat sulaa vahaa!


Hamleys on osannut luoda lelukaupassa käynnistä kokonaisvaltaisen elämyksen. Kuudennen kerroksen leluosasto muistutti Harrodsia ja sitä fiilistä, kun lapset innoissaan juoksevat hyllyltä toiselle ja osoittelevat "äiti kato tätä ja tota. Oih miten upea!
Hamleys ei vain myy leluja, vaan se panostaa myös kokemuksiin ja tapahtumiin. Tytöt saivat ihanat glittertatuoinnit käteen ja ihastelivat hauskoja kylpyleluja altaissa. Eräs viihdyttävä englanninkielinen piirtäjä esitteli uudenlaisia Hamleysiltä saatavia tusseja. Hän piirsikin niillä hienoja kuvioita, joita ihmiset olivat pysähtyneet seuraamaan.


Hintataso oli mielestäni hyvin maltillinen, joten joulupaketteja haetaan varmasti Hamleysiltä tänä vuonna. Ja ihan myös sen takia, että siellä oli kaikkea uutta ja ihmeellistä, mitä ei muista kaupoista löydy. Uskon myös, että tänä vuonna ei tarvitse niin paljoa ulkomailta tilata lahjoja ja maksaa hurjia toimituskuluja, kun Hamleys on nyt kaupungissa.


Hamleys on maailman vanhin lelukauppa. Se aloitti Lontoossa lelujen myynnin jo vuonna 1760. Hamleys sopiikin tyyliltään Stockmannin hienostuneeseen tavarataloon. Stockmann and Hamleys is a perfect match, I think!


Helsinki on selkeästi ottamassa askeleita kansainväliseen suuntaan shoppailun saralla. Lontoo on viime aikoina näyttänyt olevan vaikutteiden lähde, eikä se ole ollenkaan huono juttu!


Today I spent a day in town with the girls. We visited Hamleys, the oldest toy store in the world which is now also in Helsinki Stockmann department store. I think Hamleys style suits perfectly to the Stockmann's sophisticated style. Girls loved the glitter and super cute toys over there. It was a little girl's paradise. There were also all kinds of happenings and experiences available at Hamleys. Hamleys is not just a toystore but a magical experience worth visiting. We were fascinated by the Hamleys. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...