torstai 17. joulukuuta 2015

Frozen Kuumetta lyhytelokuva ja Frozen 2 spekulointia

Frozen Fever - Frozen Kuumetta Elsa ja Anna nuket oli meidän tyttöjen toivelistalla joulupukilta. Osasta lelukauppoja nuket oli loppu kun kävin kyselemässä, mutta onneksi sain kuitenkin napattua muutamat "kesä-Frozenit" niin kuin tytöt sanoo pukinkonttiin. Disney on kyllä keksinyt todellisen cash cown, no mutta suloisiahan ne nuket ovat ja kuuluvat lapsuuteen. ;)

Frozen Feverhän on "vain" 7 minuuttia pitkä lyhytelokuva. Minulla tämä Frozen Kuumetta lyhytelokuva on mennyt vähän ohi, sillä sitä esitettiin ilmeisesti vain Cinderella-elokuvan alussa elokuvateattereissa ja tyttäreni kävi Cinderella elokuvan katsomassa kummitätinsä kanssa. 

Frozen Feverissä Elsa puuhailee ja järjestelee Kristoffin ja Olafin kanssa yllätysjuhlia Annalle. Kaikki ei mene kuitenkaan suunnitelmien mukaan, lisäksi Elsa on flunssainen ja käyttäessään taikavoimia saa aikaan jotain mielenkiintoista. Frozen Feverin elokuvan the biisi on "Making today a perfect day". Disnerd Dreams blogissa on kattava kirjoitus elokuvasta. Mielestäni blogissa on loistava huomio siitä, että Elsan taikavoimat ovat muuttuneet Frozen kuumetta elokuvassa, sillä häneltä onnistuu nyt myös mekkojen koristelu.

Disney Channel näyttää Frozen Kuumetta lyhytelokuvaa jouluna ainakin ke 23.12 klo 14.35-15.

Frozen täyspitkä elokuva on saamassa myös jatko-osan Frozen 2. Kovasti spekulaatiota on kansainvälisessä mediassa ollut siitä, koska Frozen 2 elokuva tulee ulos, jatkaako mm. Idina Menzel ja onko Elsalla jälleen uusi mekko, joka kaikkien lasten on saatava, onko tarinalla surullinen loppu yms. Käsittääkseni tarkkaa tietoa Frozen 2:sen julkaisuajankohdasta ei vielä ole. Useassa lähteessä on kuitenkin arvailtu ettei elokuvaa saada teattereihin ennen vuotta 2018, koska loppuvuodesta 2016 saa ensi-iltansa Moana - disneyn uusi prinsessa, joka on muuten Tyyneltä valtamereltä ensimmäinen prinsessa laatuaan. Vai onko jollakin parempaa tietoa?

http://www.youthhealthmag.com

Our girls wanted Frozen Fever dolls for this xmas. Those dolls were sold out in many stores but I finally managed to get one. Frozen Fever that short film lasting 7 minutes launched in March 2015.
Frozen 2 is also coming but they haven't set an exact date for that yet. There are speculations that it won't be earlier than 2018 since next year 2016 we get a new disney princess Moana movie.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...