torstai 10. joulukuuta 2015

Jouluinen teemahuone - Rovaniemen Sokos Hotel Vaakunassa

Jos olet Rovaniemellä ja valitset hotellimajoituksen, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan Sokos Hotel Vaakunan vetonaulaa - Jouluista teemahuonetta. Huone on todella kaunis ja lämminhenkinen. Nukahtaminen suloiseen uneeen sisustustakan muodostamien revontulien loisteessa on tunnelmallinen elämys niin isoille kuin pienille vierailijoille.

Hotellin kokonaisvaltainen remontti on juuri valmistunut jouluksi 2015. Sokos Hotel Vaakunasta löytyy 2 kpl Joulu-teemahuonetta ja 2 kpl Napapiiri-teemahuonetta. Magea kokemus niin kotimaiselle kuin ulkomaiselle turistille.


Huoneessa oli valaistu ja koristeltu joulukuusi, ikkunassa jouluvalot ja sisustustakassa roihusi revontulet, lasten sänky oli tehty rekeen. How cool is that?Huoneesta löytyi myös Mauri Kunnaksen Jouluaiheisia satukirjoja. Oli niin mukava lueskella lasten kanssa sängyssä pitkän päivän jälkeen. Lomalla on aikaa lekotella ja loikoilla. Satukirjat oli todella nerokkaasti ideoitu, koska lapsethat ovat yleensä todella vaikea saada rauhtoittumaan ekana iltana uudessa paikassa, joten jouluiseen teemaan sopivien satujen lukeminen oli rauhoittavaa. 


Tytöt saivat reissultamme muistoksi Niko lentäjän poika pehmot uusiksi unikavereiksi. Tuo talvinen leffa kuuluukin muuten meidän lemppareihin erityisesti näin joulun aikaan.
 Koska olimme liikenteessä jouluaikaan oli myös aamiaissali koristeltu jouluaiheisesti.


Aamiaisella pääsi nauttimaan paikallisia herkkuja kuten lappapuuroa ts. vispipuuroa ja leipäjuustoa ja lakkahilloa, namsk!Hotellin yksi monista kivoista ideoista oli ehdottomasti ala-aulassa ollut kudontakäsityö, jota kuka tahansa pääsi jatkamaan. Olipa hauska kutoa muutama silmukka keinustuolissa. Tämä oli mielestäni loistava idea erityisesti ulkomaalaisia turisteja ajatellen. Jotain hyvin uniikkia suomalaista.

Teema huoneiden käytävät oli myös hyvin tunnelmallisen jouluiset.


If you ever happen to be in Rovaniemi, Finland I highly recommend to stay in the Sokos Hotel Vaakuna It is situated in the heart of Rovaniemi on a very good location. They have just finished they renovation and have now beautiful theme rooms in two different themes which are Christmas and Arctic Circle. We chose Christmas theme room. The room was so cozy and neat. The girls slept in a sleigh. The christmas tree with all the decorations was just fantastic. In the hotel room they had great christmas books also. The author of the books is very famous Finnish author Mauri Kunnas. His books are legendary. It was so nice to rest in the bed with the kids and read great stories of xmas after a long day. Great memories with the family!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...