perjantai 18. joulukuuta 2015

Juhlaa, bling blingiä ja joululomaa

Tänään alkoi joululoma. Eilen juhlimme esikoisen eskarin joulujuhlia ja siitä oli mukava liukua joululomille. Silmät kosteina katselin kuinka esikoisesta on kasvanut rohkea pieni tyttö. Ennen niin ujo ja arka pienokainen esiintyi upeasti Lucia-kulkueessa ja lauloi ruotsiksi vanhemmille muutaman muun tytön kanssa.  

Tänään oli niin kivaa herätä ilman herätyskelloa ja kiirettä. Tytötkin sanoivat, että tänään saa syödä rauhassa aamupalan ilman kiirettä. Aikatauluttomuus, aah sitä olen niin odottanut! Vielä muutamat tanssiesitykset, kenraalit yms. on tiedossa ennen joulua, mutta aamuisin ei ole kiire seuraavaan lähes kolmeen viikkoon ja se on juttu mitä arvostan isosti. Kolmen riehakkaan lapsen kanssa kotona olo ei varmasti tule olemaan niin rauhaisaa äidin näkökulmasta, mutta on mukava saada pitää tytöt lähellä ja seurata heidän touhujaan.

Alla on Next:n petroolin värinen pitsimekko, joka oli joulujuhlassa päällä. Kuvat on otettu juhlan jälkeen, kun sade oli jo kiharat oikaissu ja sukkahousut oli jo heitetty pois. Mutta itse mekko oli todella mieleinen niin tytön kuin äidin mielestä
Alla oleva look oli päällä kun vietimme Piparibileitä. Meillä on ihana lukiotyttöjengi edelleen kasassa, nykyisin tapaamme myös niin, että meillä on lapset mukana. Minua hymyilytti isosti, kun ajoin autolla Piparibileisiin ja hoilasimme kovaa autossa "Sata salamaa" aivan niin kuin silloin lukiotyttöaikoina. Vuosikymmenet on vaan vaihtunut ja biisin esittäjä. Nyt takapenkillä hoilasi omat tytöt. Meno oli yhtä hyvä kun silloin aikoinaan! Joululomalla aiotaan ottaa rennosti rakennetaan Lego Friendsejä, leikitään Barbeilla ja Bratzeillä, nähdään kavereita, ulkoillaan ja tehdään muutamia kivoja retkiä, joista tulen kirjoittelemaan täällä blogissakin.
Jouluvalmistelut ovat vielä aika vaiheessa, mutta onhan tässä vielä hyvin aikaa. Olen hommannut lähes kaikki lahjat nettikaupoista, jotain ostoksia täytyy varmaan vielä viikonloppuna tehdä. Myös jouluruokia tehdään tulevana viikonloppuna riimihärkää ja muita herkkuja. Glögiä, kynttilän valoa, takkatulta, jouluista musiikkia, tunnelmointia ja tonttutouhuja siis tiedossa tulevana viikonloppuna, mutta myös kivoja menoja, joista myöhemmin lisää.Mukavaa viikonloppua!

Kids christmas holiday started today. Yesterday we had a christmas party at the day care so now we are free for almost three weeks to do what ever we want. Love it! Rushing from one place to another is the hardest part of being a mom I think. Girls said: Today we can have a breakfast without a rush! They love the holiday also! We are going to play with Lego Friends, Barbie and Bratz dolls, play outside hopefully we get some snow and we also have plans to do a couple of day trips during the holiday. I still have some christmas shopping to do this weekend and I also have to start to prepare the christmas food.

Have a great weekend!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...