sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Lauantain kuulumisia


Eilinen lauantai oli touhua täynnä. Aamupäivä meni kotosalla pakkaillen erilaisia varustekasseja, synttäri- ja joululahjoja ja eväitä tyttöjen reppuihin päivän rientoja varten. Sitten lähdimmekin  esikoisen tanssin kenraaliharjoituksiin, jonka jälkeen suuntasimme suoraan yhden eskarikaverin kiipeilysynttäreille Kiipeilyareenalle. Synttäreiden jälkeen palasimme  teatterille katsomaan esikoisen tanssiesitystä. 

Kun parituntinen joulunäytös oli saatu päätökseen ja tyttö ja opettaja kukitettua ajoimme ystävillemme illalliselle. Pöytä oli laitettu koreaksi ja tarjolla oli japanilaisia herkkuja! Alkupalaksi söimme sashimia ja täytyy sanoa, että eilinen sashimi oli parasta mitä olen ikinä syönyt. Sambal oelek, seesaminsiement, chili ja muut herkulliset mausteet tekivät ruuasta kertakaikkiaan taivaallista. En pysty puhumaan tuoreesta korianterista ilman että vesi nousisi kielelle. Korianteri kuuluu ehdottomasti monen lempiruokani mausteisiin. 


Syömme sushia melko paljon, joten on aivan mahtavaa käydä ystävillämme, jotka osaavat japanilaisen keittiön salaisuudet ja heillä on taito ja uskallus muokata sushia uusilla makuelämyksillä. Olen aivan hullaantunut näihin futuristisiin sushimakuihin, joita ystävillämme pääsemme maistelemaan. Chili ja sushi on esimerkiksi aivan loistava yhdistelmä! 


Lapset huomioidaan ystäväperheessä aina upeasti. Tässä lasten perinteisempää mallia olevat sushit. Illallisen jälkeen lapset leikkivät ja tekivät sirkustemppuja lastenhuoneessa. Ystäväperheellämme on renkaat, köysi ja muita kiipeilyjuttuja sporttitytön huoneessa. Meidän tytöt olivat aivan villinä kiipeilystä! Aikuiset juttelivat kuulumisia ja pohdiskelivat elämää! Ihana ilta ystävien kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...