torstai 28. tammikuuta 2016

Karl Fazer Travel

Sain vapaaillan arkisista askareista ja lähdimme ystäväni kanssa Kluuvikadun Fazer-kahvilan upeaan miljööseen tutustumaan uusiin Fazerin tuotteisiin. Tiesitkö, että Fazerin perustaja Karl Fazer rakasti matkustamista, ja hän etsi matkoillaan jatkuvasti uusia makuja ja ideoita. Monet suomalaisille tutut ja kotoisat maut, kuten kinuski on kulkenut Fazerin ovien kautta.

Fazer on juuri lanseerannut uuden suklaamallistonsa Karl Fazer Travel, johon kuuluu neljän upean kaupungin herkulliset maut. Tilaisuudessa saimme nauttia Fazerin kondiittorimestari Eero Paulamäen luomuksia, joita hän oli taiteillut näiden uusien Karl Fazer Travel-suklaiden inspiroimana.

Kööpenhamina-suklaa on maultaan minun mieleeni - valkosuklaata, vadelmia ja lakritsia. Tiesitkö muuten, että lakritsi on nyt todella trendikäs maailmalla. Sopii minulle! Nämä upeat taideteokset olivat lähes liian suloisia syötäviksi.Lontoo-suklaa koostuu maitosuklaasta, toffeesta ja suolaisista kaakaokekseistä. Todella herkullinen tämäkin! Eero Paulamäki oli tehnyt suklaan kaveriksi näitä herkullisia banoffee-leivoksia, joiden reseptin löydät täältä.


Rio de Janeiro -suklaassa maistuu maitosuklaa ja mintturakeet. Kondiittorimestari Eero Paulamäkeä oli Riossa inspiroinut juomamaailma ja meille tarjoiltiinkin näitä suloisia mojitopraliineja.New york - suklaassa on ison omenan täydelliset herkkumaut jääkahvi ja mudcake. On vaikea valita mikä illan suklaista oli se herkullisin. Taidan pitää huomenna uudet maistiaiset fredagsmys-hengessä :)


Suklaalevyhän hupenee varmasti hetkessä, mutta käärepaperia ei kannata heittää pois, sillä jokaisessa suklaalevyssä on koodi, joka kannattaa käydä syöttämässä Karl Fazer Travel kampanjasivulle http://www.karlfazertravel.com. Sivuilla pääset fiilistelemään lisää kohdemaata ja kilpailussa arvotaan jokaiseen Karl Fazer Travel suklaamaahan Finnairin lennot. Mulle kelpaisi ainakin matka Rioon!


Herkullinen ilta!


Something very traditional Finnish is the Fazer chocolate. I had a chance to taste new flavors of chocolate they are launching. Karl Fazer Travel chocolate flavors are inspired by four different cities. Those being Copenhagen, Rio de Janeiro, London and New York. Fabulous chocolate go try it!


1 kommentti:

  1. En pystynyt lukemaan artikkeliasi loppuun yhdyssanavirheiden vuoksi. Nämä suklaat ovat kyllä mainioita.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...