tiistai 12. tammikuuta 2016

Lumileikkejä

Nyt tuli kerralla lunta koko talven edestä. En tiedä menikö vanha ennätys yhden päivän aikana sataneesta lumen määrästä rikki? Paljon ainakin ihanaa pehmeä ja valkoista lunta saatiin iloksemme.


Kun huoltoyhtiö ei ollut vielä iltapäivälläkään käynyt kolaamassa lumia edes niin, että oven saisi kunnolla auki, puimme tyttöjen kanssa ulkovaatteet päälle ja lähdimme hommiin. Ja mikäs siinä, huoltomiehillä on varmasti tänään hommia riittänyt ja meistä lumityöt oli kivaa puuhaa. Lumi oli tosi kevyttä ja sitä oli helppo heitellä menemään, jotta töistä tulijat selviäisivät pikkukengissänsä kotiin. Mukavasti päivän jumppa tuli tehtyä siinä touhutessa. Lapset rakastivat meuhkata lumessa. Lunta oli vaan tullut niin paljon, että 2-vuotiaalla oli jo täysi työ kahlata lumessa eteenpäin.Olethan muistanut käydä osallistumassa Matkamessujen lippujen arvontaan? täällä
Pian julkaisen blogissa myös toisen tosi kivan arvonnan, joten pysy kuulolla.


Alku viikko ja arkeen paluu on ollut aikamoista vilskettä. Erilaisia kokouksia ja menoja on kertynyt tälle ensimmäiselle kokonaiselle viikolla jos jonkinlaista. Kevään harrastuspalettikin on vielä auki, mutta eiköhän se tässä tämän viikon aikana muotoudu ja kaikille kivaa tekemistä löydy.
Tämä ilta meni esikoisen koulutulokkaiden vanhempien infossa. Onpa jännittävää! Isoja muutoksia edessä silläkin saralla. Nyt lähden pikaisesti pakkaamaan kassit ja huomenna lähdemme muutamaksi päiväksi reissuun, joten Adios!

Instagramissa varmasti ensimmäisenä reissukuulumiset: bubblebathtimeblog


We got so much snow in one day! So white and clean everywhere what a winter wonderland! The girls love it. 
The beginning of the week has been very busy but know I'm going to pack our bags and we are off for a couple of days. Adios!

First travel pics in Instagram: bubblebathtimeblog

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...