lauantai 2. tammikuuta 2016

Skimbakausi on korkattu!


Saatiinhan me vihdoin lunta ja pakkasta tänne eteläänkin. Kyllä talvea ja erityisesti lunta on ainakin meidän perheessä niin kovasti odotettu. Etelän hiihtokeskukset ovat viime päivinä avanneet ensimmäisiä rinteitään ja me lähdetiin tänään viettämään talvista päivää tyttöjen kanssa rinteisiin.
6-vuotias pärjää jo itse rinteissä ja hississä ja 4-vuotiaskin laskee jo itse lastenrinteissä. 4-veellä alkaa ensi viikolla 10 kerran laskettelukoulu ja pärjää toivottavasti sen jälkeen myös isoissa rinteissä. Tai hän kyllä omasta mielestään varmasti pärjää, tuntuu vähän tuo huimapäisyys vaivaavan. 

Vielä kun kuopuskin saataisiin suksille, niin meidän unelma perheen yhteisestä harrastuksesta alkaa olemaan paketissa. Laskettelu on kyllä niin kivaa!


Otimme kolmen tunnin liput ja se oli oikein sopiva aika näin ensimmäiseksi kerraksi tällä kaudella. 


Lunta tuprutteli koko iltapäivän ja tykit sylkivät lunta rinteille, joten toivotaan että tästä saadaan hyvä laskukausi aikaiseksi myös täällä etelässä. 


Laskujen jälkeen mentiin mummolaan syömään ja saunomaan. Mummolassa oli myös serkkuja paikalla, joten lapsilla oli kavereita ja kivoja leikkejä. Illalla pelattiin biljardia ja katsottiin tietysti jännittävää Suomi-Kanada jääkiekkomatsia.


Lämpimät kaakaot ja puulämmitteinen sauna upeiden laskujen jälkeen kruunasi mukavan talvipäivän!


We finally got some snow to the southern part of Finland so we took our skis and went to the slopes. Great winter day! Our 6 year old is quite good at skis already and the 4 year old can ski also all by herself but she likes the speed more than she has skills yet so she is attending the ski school starting next week. After being outside the whole afternoon we went to the grandparent's place to eat and have sauna and hot chocolate. We played some pool and watched the Finland-Canada ice hockey game with the family. Great winter day!
3 kommenttia:

 1. Minkä merkkinen tuo isomman tytön takki? Ihanan värinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Takki on Pomp de Lux:n viime vuoden malli. Meillä ei ole tämän vuoden mallia, joten en osaa sanoa sävystä kuinka lähellä on viime vuoden vastaavaa, mutta tämän vuoden malli on ainakin ihan hyvässä alessa tällä hetkellä http://www.pompdelux.com/fi_FI/tytto/takit/20252/adventure-jr-talvitakki-tytto?focus=26987

   Poista
  2. Kiitos linkistä! :) Tuolla olikin hyvät alet!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...