maanantai 18. tammikuuta 2016

Snadi-klubi - kivaa tekemistä aamupäiviin SnadiStadissa

Kaipaatko aamupäiviin tekemistä pienten lasten kanssa?
SnadiStadin Snadi-klubi on uudistunut ja tarjoaa arkiaamupäiviin kivaa tekemistä pienille lapsille ja heidän huoltajilleen. Snadi-klubi on vanhempien ja alle 4-vuotiaiden lasten yhteinen aamupäiväkerho. Kerhoa pidetään viikottain maanantaisin ja torstaisin Kauppakeskus Ruoholahdessa sijaitsevassa SnadiStadissa. Maanantaisin on ohjattu vauva- ja taaperojumppa ja torstaisin on vuorossa muskari. 

Snadi-klubiin ei tarvitse etukäteen ilmoittautua ja voit käydä Snadi-klubissa silloin kuin sinulle sopii, vaikka kaksi kertaa viikossa tai silloin tällöin kun omiin aikatauluihin sopii. Tämä on poikkeuksellista ja aivan mahtavaa nykyaikana, jolloin lähes jokaiseen harrastukseen, jopa pientenkin lasten harrastuksiin pitää sitoutua vähintään lukukaudeksi. Snadi-klubissa et myöskään joudu maksamaan poissaoloista, koska maksu on kertamaksu. Tämä on mielestäni loistava juttu erityisesti pienten lasten kohdalla, joilla yllättäviä pitkiäkin sairasjaksoja ja poissaoloja voi tulla useitakin.

Snadi-klubin kertamaksu on 8 euroa perheeltä. Tämä 8 euron sisäänpääsylippu sisältää sekä aikuisen että kaikkien perheen alle 4-vuotiaiden lasten sisäänpääsyt. Snadi-klubi onkin mielestäni todella edullinen harrastus ja erityisesti silloin, jos perheessä on useampi alle 4-vuotias lapsi. Sen lisäksi, että sisäänpääsy sisältää ohjatun aktiviteetin Snadi-klubissa, pääsette lasten kanssa samalla sisäänpääsyllä vielä leikkimään SnadiStadiin kerhon jälkeen. Eli yhdellä lipulla saat monen tunnin huvipaketin koko pikkuväelle. Briljanttia minun mielestäni!

Sain SnadiStadilta arvottavaksi 10 kappaletta 2 lipun lippupaketteja Snadi-klubiin. Lipuilla pääsee osallistumaan Snadi-klubiin vaikka äitikaverin kanssa lapsineen tai liput voi käyttää myös kahteen erilliseen Snadi-klubi kertaan. Osallistu arvontaan vastaamalla tämän postauksen kommenttikenttään kysymykseen "Mikä on suosikkiaktiviteettisi SnadiStadissa?" Voit osallistua kilpailuun myös Bubble bath time facebook-sivulla. Lippupaketteja arvon 10 kpl. Kilpailu päättyy 24.1.2016. Lippupaketti on voimassa 3 kuukautta kilpailun päättymisestä ja yksi lippu oikeuttaa yhteen sisäänpääsyyn maanantain tai torstain Snadi-klubiin ja sen jälkeen leikkeihin SnadiStadissa. Nyt kannattaa osallistua ja lähteä lasten kanssa pitämään hauskaa!

Snadi-klubin ohjaaja oli loistava leikittäjä
Olimme 2-vuotiaan kanssa maanantaina jumppaamassa Snadi-klubissa. Aiheena oli sillä kertaa eläimet. Aluksi leikittiin meritähtihippaa, sen jälkeen matkittiin eri eläinten liikkumistapoja - loikittiin kuin puput ja kiemurreltiin kuin madot. Sitten leikittiin laululeikkejä ja välillä laskettiin liukumäkeä ja pyörittiin "munankuoressa". Meidän taapero nautti leikeistä kovasti. Hän oli niin fiiliksissä, kun oli leikkikavereita ja pääsi touhuamaan. Snadi-klubin ohjaaja sai 2-vuotiaan leikkeihin mukaan ja kuuntelemaan sääntöjä, joka on "joskus" kotioloissa melko hankalaa. Olin häkeltynyt miten 2-vuotias osasi juosta käskystä "laitumelle", "juomapaikalle" tai "talliin". 


Snadi-klubissa kotihoidossa olevat lapset tapaavat muita lapsia, oppivat kuuntelemaan ohjeita ja pääsevät mukaan vauhdikkaisiin ryhmäleikkeihin, joita ei kotioloissa pysty pelaamaan. Lasten sosiaaliset taidot kehittyvät ja he tapaavat uusia lapsia ja aikuisia kivoissa peleissä. Ja mitä muuta sitä kotiäiti, -isä tai muu vanhempi voi toivoa, kuin mielekästä tekemistä lapsille, toisten vanhempien seuraa, ohjattua ohjelmaa, hyvää ruokaa ja puolen päivän aikaan takuuvarmasti kärryihin päiväunille nukahtavaa taaperoa. Olen huomannut, että myös isommat lapset ovat rauhallisempia iltapäivisin, kun ovat saaneet päästellä energioita ulos koko aamupäivän Snadistadissa."Taikaponi" on nukkumassa tallissa
Tässä metsästetään leijonaa ja kiivetään sillan yli
SnadiStadissa on tilava ruokaravintola ja kahvila. Olen erityisen tyytyväinen, että sieltä löytyy myös terveellisempiä vaihtoehtoja kuten uuniperunaa lohi-tilli-täytteellä ja runsaalla salaatilla. Uuniperuna maistui taaperollekin reippaan jumpan jälkeen. Syötyämme leikimme vielä SnadiStadissa, jossa on muuten paljon kaikkea kivaa tekemistä taaperoille. Aivan hitti oli lääkärin vastaanotto valkoisine takkeineen sekä tietysti pallomeri, liukumäet ja trampoliini. Helppo ja hauska yhteinen päivä ja kotiin lähti onnellinen äiti ja tytär! 


SnadiStadi sijaitsee Ruoholahdessa aivan metroaseman tuntumassa Kauppakeskus Ruoholahden -5 kerroksessa. Helsingin keskustasta pääsee muutamassa minuutissa metrolla Ruoholahteen. Kauppakeskus Ruoholahdessa on myös iso parkkihalli. Arkipäivisin -5 kerroksessa, jossa SnadiStadi sijaitsee, on hyvin tilaa. SnadiStadiin uskaltaa ja kannattaa lähteä autolla vaikka vähän kauempaakin.

Snadi-klubi järjestetään viikottain maanantaisin ja torstaisin. Paikalle tulee saapua klo 10.30 mennessä ja ohjattu osuus alkaa noin klo. 10.45. Lapset osallistuvat klubiin vanhemman seurassa ja ovat vanhemman vastuulla koko kerhon ajan. SnadiStadissa on tilavat Muumi-aiheiset lastenhoitohuoneet, jossa on Muumi-vaippoja kokeiltavaksi. SnadiStadissa on usein myös tuote-esittelyjä ja maistiaisia. Nyt saimme taaperolle sopivaa puuroa kokeiltavaksi kotiin. Hissiaulassa on vaunuille oma vaunuparkki ja naulakot sekä lukollisia kaappeja, jotka toimivat 1 euron kolikolla.

Teksti on kirjoitettu yhteistyössä SnadiStadin kanssa, mutta kaikki mielipiteet ovat omiani ja perustuvat omiin kokemuksiini.

Snadi-club is a morning club for the kids under 4 years old and their stay-at-home parents. It's held every Mondays and Thursdays at 10-12 a.m. in SnadiStadi Ruoholahti (only couple of minutes by metro from the Helsinki city center). On Mondays there is a gym class and on Thursdays a music play school. The activity starts at 10.45 and you should be at Snadistadi by 10.30 a.m. in order to get a ticket to the Snadi-club. Ticket cost is 8 euros per family including an entrance for the adult and all the kids under 4 years old of the family. With the same entrance fee you are able to stay and play in SnadiStadi indoor amusement park as well after the Snadi-club. This is a great deal don't you think! 

Now you have a chance to win a set of 2 tickets to the Snadi-club. Write your answer to the question "What is the best activity in SnadiStadi? to the comment box below or Bubble bath time blog facebook page.  You can win a set of two tickets to the Snadi-club either Monday or Thursday morning session. Take part in the competition before January 24th, 2016. Tickets are valid for three months after the competition has ended.

4 kommenttia:

 1. Olisipa mahtava voittaa lippupaketti ja poikakin tykkäis ;) Tähän mennessä olemme käyneet ko paikassa vain kerran, mutta viihdyttiin loistavasti ja jos siellä tarjotaan myös ohjattua toimintaa pienille niin menemme ehdottomasti joskus kokeilemaan myös sitä.

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa kyllä hyvältä. Tuota pitää kokeilla, meille ihan uusi paikka.

  VastaaPoista
 3. Meillä on reilun vuoden ikäinen taapero, joten suosikkitouhuja olisivat varmaan liukumäet, sisähiekkalaatikko (mikäli se on yhä käytössä) ja ylipäänsä kaiken värikkään ihmettely :).

  VastaaPoista
 4. Meidän 2-vuotiaan lempijuttu on ehdottomasti pallomeri!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...