sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Disney On Ice 2016

Alkukevään odotetuin lastentapahtuma on rantautunut Hartwall Areenalle tänä viikonloppuna. Suuren suosion vuosien saatossa saanut Disney on Ice on huikea elämys koko perheelle. Kiertävä show on ottanut majapaikakseen Hartwall Areenan torstaista sunnuntaihin ja viikonloppuna näytöksiä on jopa kolme päivässä. Tämä kertoo mielestäni jotain Disney-huumasta! He osaavat viihdyttämisen taidon ja se on täällä pohjolassakin huomattu. Mielelläni maksan showsta kohtuu summan, jossa minun ei tarvitse tuntea myötähäpeää, kuten liian monissa lapsille suunnatuissa esityksissä. Disney arvostaa lapsia ja lapsiperheitä ja tarjoaa viihdyttävää ja taidolla tehtyjä elämyksiä koko perheelle.


Shown houstasivat tietysti Aku, Iines, Mikki, Minni ja Hessu. Tämän vuoden teema käsitteli matkustamista ja päähahmot ihmettelivät elämän kiertokulkua Leijonakuninkaan - teemassa ja matkustivat eri paikkoihin kuten Lontooseen ja sitä kautta ajautuivat perhe Kultasen kotiin ja Peter Panin tarinaan. Katon rajassa lentävät Helinä-keiju ja Peter Pan oli huippua! Äiti ihasteli valaistuksella leikittelyä.Leijonakuninkaan musiikki saa aina vaan ja yhä ihon kananlihalle kaikkien vuosien jälkeenkin. Näyttävä luistelukoreografia kruunasi tarinan Simbasta.


Olemme käyneet Disney on Icessa joka vuosi viimeiset viisi vuotta. Yleensä showssa on ollut jokin osa jotain "poikamaista" kuten Cars tai Buzz Lightyear. Tänä vuonna Peter Panin merirosvokohtaus oli melko pitkä ja kattavasti esitetty, joka varmasti miellytti kaikkia yleisössä istuneita pikkuprinssejä.


Viime vuoden show oli mielestämme jotenkin värikkäämpi ja vieläkin muhkeampi - tarinaa esitettiin monessa eri tasossa.  Odotimme, että 25-vuotisjuhlakiertue olisi jotain erityisspektaakkelimaista.  Silti tämänkin vuoden show sai meidät viihtymään, nauttimaan ja huokailemaan onnesta, niin ja tulemaan varmasti ensi vuonna uudestaan.


Loppuhuipentuma noin puolituntinen oli varattu Frozenille, joka oli meidän mielestä aivan täydellisen ihanaa. Oli aika suloista, kun yleisö, niin moni Elsaksi pukeutunut katsoja, lauloi äänekkäästi mukana "Taakse jää".


Kun Elsa jäädytti Hartwall Areenan ja lumimyrsky yllätti, olimme aivan haltioissamme! Näyttävät lavasteet ja tehosteet kuuluvat ehdottomasti Disney on Ice näytökseen.
Elämä on viihtymistä varten!

Last night was full of entertainment. We went to see Disney on Ice show at Hartwall Areena Helsinki. we just love Disney. They know how to entertain kids and the whole family. 

2 kommenttia:

 1. Me olimme myös Navan kanssa nauttimasta esityksestä, ja tykkäsimme todella !

  Ihanat puvut teillä !

  Mukavaa alkavaa viikkoa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tytöt ovat fiiliksissä, kun saavat lähteä roolivaatteissa "kaupungille". Mukava kuulla, että viihdyitte showssa myös.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...