lauantai 13. helmikuuta 2016

Hauskimmat ja helpoimmat lastenjuhlat

Kuka stressaa lastenjuhlista? Käsi ylös, hep! Ennen ja jälkeen juhlien on siivoamista, kuuraamista ja järjestelyä. Sitten on vuorossa synttäreiden suunnittelu: mitä tarjotaan, onko tarjoiltavaa riittävästi, milloin käydään kaupassa, milloin leivotaan, onko allergiat huomioitu jne.? Entäs sitten ohjelmanumerot: mitä leikitään, mistä materiaalit ja tarvittavat välineet leikkeihin? Nykyisin monilla synttäreillä vieraat saavat lähtiessään vielä kiitoslahjapussukat, joiden sisältö tulisi tietysti myös suunnitella ja hommata. Pussukoiden kustannukset eivät saisi nousta pilviin, mutta sisältö pitäisi olla kivaa ja mieleistä. Hengästyttää jo pelkkä ajatuskin.


Jos laskee yhteen lastenjuhlien eteen tehdyt siivous- ja järjestelytunnit, leipomiseen käytetty aika, vuodatetun hien ja stressin määrän, alkavat ulkoistetut lastenjuhlat olla todella edullinen valinta. Sitten kun vielä miettii teemakattaukset, kiitospussukat, ohjelmavälineet - pinjatat sun muut sekä  tarjoilut, tulee itse asiassa kotona järjestetyillekin synttäreille hintaa melkoisesti. 


Nykyisin, kun meillä on kolme lasta ja jokaisella on ainakin sekä kaveri- että sukulaissynttärit, olen alkanut ulkoistamaan lastenjuhlia. Olen todennut sen todella toimivaksi, helpoksi ja hauskaksi. Enää ei tarvitse puolta tuntia ennnen juhlien alkua kiljua kurkkusuorana palaneiden muffinssien perään eikä sättiä miestä, joka on unohtanut tuoda "Viime hetken unohtuneet "-kauppalistalta kuohukerman. 


SnadiStadin juhlapaketti on todella toimiva konsepti, jota eri-ikäiset lapset rakastavat. Nettisivuilla löytyy helppokäyttöinen juhlien varausjärjestelmä. Juhlahuoneita on erilaisia kuten Disco, Hevisaurus tai Hylkeenpesä. Varausjärjestelmästä voit valita juhlateeman ja kattauksen, joita on viisi erilaista (sport, prinsessa, eläin, merirosvo ja VIP) eli jokaiselle sankarille löytyy varmasti mieleinen. Juhliin on mahdollista varata myös ohjelmaa, jonka lapset muistavat varmasti pitkään. SnadiStadista löytyy herttaisia hahmovierailuja pienemmille juhlijoille ja cheerleadingiä tai sählyä sporttisille vauhtisynttäreille. Jos haluat rauhoittua hupipuistossa telmimisen välissä, juhlien ohjelmanumero voisi olla taidehetki tai yksityinen elokuvaesitys. Jaffa mocktailkoulu on varmasti koululaisten mieleen. Koko synttärihärdellin organisointi onnistuu tietokoneen ääressä yhdeltä istumalta, kaikki muutamalla klikkauksella. Niin helppoa ja vaivatonta!
Juhlissa on mukana SnadiStadin juhlavastaava, joka "pyörittää" juhlia, vetää ohjelmat, hoitaa kattaukset ja tarjoilut ja hauskuuttaa lapsia. Voit itse nauttia, ottaa kuvia ja ikuistaa hauskimmat hetket lastesi ja heidän ystävien kanssa. SnadiStadisssa lastenjuhlissa minulla jäi aikaa jutella lasten kavereiden kanssa, seurata heidän mahtavia keskusteluja ja kikatella heidän jutuilleen, sen sijaan että juoksisin kotona keittiön ja olkkarin väliä välillä pyyhkien kaatuneita mehuja tai istuen ongintapömpelin takana. Ja kun juhlat olivat ohi, ei sotkuista ja siivoamisesta tarvinnut huolehtia, sen sijaan kotona odotti rauha ja siisteys. Perfect I would say!
Kaverisynttäreiden ulkoistaminen on mielestäni loistava idea, kun niiden pääpaino on muutenkin tekemisessä ja aktiviteeteissä. Varmasti monessa kodissa, erityisesti kaupungissa asuvilla, tulee vastaan tilojen rajallisuus. Päiväkotiryhmät ja harrastusporukat ovat isoja ja ketään ei haluaisi jättää kutsumatta. Pohdittavaksi tulee, kuinka monta lasta mahtuu keittiönpöydän ääreen. SnadiStadissa on mahdollisuus vuokrata omiin juhliin sopiva tila, jotta kaikki toivotut vieraat mahtuvat mukaan juhliin, ja lapset pääsevät leikkimään niin, ettei vanhempien tarvitse pelätä perintömaljakoidensa puolesta. 


Juhlamenuita löytyy SnadiStadissa monenlaiseen nälkään aina napostelumenusta isompaan pizzamenuuhun. Lisäksi on mahdollista ottaa erilaisia lisätarjoiluja ceasarsalaattia yms. Kuvissa näkyvät tarjoilut ovat napostelumenusta. Herkkuja oli kiva käydä popsimassa, kun hupipuiston riennoilta vain kerkesi.

Kahteen tuntiin mahtui paljon naurua ja iloa. Lapset olivat punaposkisia ja hersyviä ilopillereitä. Itse hupipuisto ja siellä hulluttelu trampalla ja pallomeressä kavereiden kanssa on lapsille jo aivan parasta, saati sitten kun oli vielä ohjattua ohjelmaa ja herkkuja tarjolla. Megakivaa!
Juhlien päätteeksi meillä oli vielä perinteinen onginta Paula-lehmän kanssa. Hahmojen halaaminen on vaan niin kova juttu!Ja koska lastenjuhlien järjestäminen on näin helppoa, vaivatonta ja jopa hauskaa, voi juhlia järkätä vaikkei synttäreitä olisikaan. Me juhlittiin SnadiStadissa huikeat ja ikimuistoiset Ystävänpäiväjuhlat tyttöjen kavereiden kanssa, koska juhliahan ei koskaan ole liikaa! Party, party!

Juhlat toteutettiin yhteistyössä SnadiStadin kanssa, mutta kaikki mielipiteet ja kokemukset ovat perheen omia.

SnadiStadi is a fantastic place to organize a birthday party or other kid's parties. They have different kinds of party rooms such as Disco, Hevisaurus etc there. They also offer fantastic extra programs such as cheerleading or football, art class or mocktail course etc and kids can play at the indoor park also of course. Brilliant and kids love it. You can find from SnadiStadi webpage all the information and by just couple of clicks you manage to organize a party of great success just like that. So simple! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...