torstai 25. helmikuuta 2016

Nyt mennään tukka putkella....

Pikaiset kuulumiset tulin tännekin kertomaan. Alkuviikko ollaan oltu extempore reissussa, kun mieheni sai irtauduttua töistä muutamaksi päiväksi. Pinkaistiin lumisiin maisemiin - aurinkoa ja hyviä laskuja. Kirjoittelen pian lisää mihin suuntasimme, mutta Ihanaa on ollut pieni irtiotto! Ihanasta tuli mieleen, että oletteko maistaneet Arlan Ihana jugurtteja? Sain maistettavaksi, ja voi jestas veriappelsiini-inkivääri oli koukuttavan herkullista. Näissä jugurteissa on ihana elämänfilosofia taustalla, juuri sellainen, joka sopii omaan elämänasenteeseeni. Omilla pienillä valinnoilla on merkitystä. "Samaan tapaan kuin arki on vain arkea, niin jugurtti on usein vain jugurttia. Ei huonoa, mutta ei erityisen upeaakaan. Tähän täytyy tehdä muutos..." Ihana-jugurtti on täydellisen intensiivinen makuelämys. Kreikkalaistyyppiset jugurtit ovat pehmeän täyteläisiä, ei mitään perusjugurttia.


Arlan Ihana jugurtti "Ei muulla väliä kunhan on ihanaa!"


Mutta siis niihin kuulumisiin. Eli tosiaan reissussa ollaan oltu alkuviikko, ja eilen illalla palattiin kotiin, koska nyt PETO ON IRTI ! Pomp de Lux:n SS16 mallisto julkaistaan tänään ja illaksi olen järjestämässä juhlia meillä. Kirjoittelen fiiliksiä mallistosta mahdollisimman pian. Juhlien jälkeen vielä illalla lähdetään tyttöjen kanssa jälleen reissuun, joten tukka putkella tällä hetkellä mennään. Mutta kuullaan taas. Pus ja moi!


Ei muulla väliä kunhan on ihanaa! 

This week is very busy. We have been on a mini vacation this week. Snow, sun and skiing, I'll tell you more later. Today is the launching day of kid's clothing Pomp de Lux SS16. I'm going to organize a ladies party in the evening with home shopping possibilities of these cute clothes. In the evening after the party me and my girls are packing the bags again and traveling again a little. So talk to you soon, I'll gotta go now! ;)

p.s. I had a chance to try those lovely Ihana yogurt by Arla. Delicious and tasty!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...