perjantai 5. helmikuuta 2016

Onnellisia hetkiä viikko pullollaan

Viikko on ollut vauhdikas. Mieheni on ollut lähes koko viikon poissa, joten olemme tyttöjen kanssa olleet keskenämme. Selkä on edelleen kipeä, joka vähän hidastaa menoa, mutta onneksi on jo niin hyvä, että selviän arkiaskareista tyttöjen kanssa.
Tähän viikkoon on mahtunut paljon onnellisia hetkiä. Niistä hyvistä hetkistä saa voimaa arkeen ja niitä haluaa muistaa ja pitää sydämessä. Toki uhmaa ja kiukkua on mahtunut viikkoon myös, mutta niillä on turha kenenkään hyvää fiilistä pilata. Eli tässä katsaus viikon onnellisista hetkistä!

Maanantaina tyttöjen tanssitunnit oli peruttu, joka sinänsä oli harmi, koska tanssi on tyttöjen ihan lemppariharrastus. Käänsimme tämän pettymyksen kuitenkin nopeasti iloksi, ja lähdimme tyttöjen ja heidän kavereidensa kanssa illaksi SnadiStadiin. Voi että sitä riemua!  Siellä sattui lisäksi olemaan tyttöjen kaverilla päiväkotikaverin synttärit sekä serkkupojan päiväkotikaverin synttärit, joten paikalla oli paljon kavereita ihan sattumalta ja normi maanantai-illasta tuli riehakas huippupäivä!


Tiistait on meillä harrastuksia täynnä, joten illan päätteeksi voi aina taputtaa itseään olkapäälle, siitä että selvisi päivästä. Niin tälläkin viikolla! Iloiseksi teki se, että esikoisen kiinan tunnit olivat jälleen niin onnistuneet. Pääsimme hänen kanssa kokkaamaan makeita pallukoita (joiden nimeä en muista), jotka liittyvät ensi viikon kiinalaiseen uuteen vuoteen. Uuden kulttuurin ja kielen opiskelu rikastuttaa koko perheen elämää.

Keskiviikkona kaksivuotias aloitti tanssitunnit. Hän oli niin onnessaan omasta ballerinamekostansa. Matkalla vähän jännitti ja juttelimme pelkäämisestä, mutta kun tunti alkoi karisi jännitys muutamassa minuutissa ja meillä oli todella ihana 45 minuuttinen yhdessä. Tästä alkoi suloinen yhteinen harrastus taaperomme kanssa.


Illalla tytöt löysivät muskarin pihasta mahtavan jäämäen, jota sitten laskettiinkin monta tuntia sen illan aikana. Välillä kävimme vain kotona syömässä ja sitten jatkettiin talven riemuista nauttimista. Isikin saatiin loppuillasta hetkeksi kotiin ja mäkeen.
Torstaina pidettiin tyttöjen kanssa vapaapäivä ja aloitettiin aamu rauhallisesti. Tytöt nauttivat kun saivat leikkiä ja puuhastella. Kun aurinko alkoi paistamaan lähdimme luistelemaan. Oli ihan mieletön keväinen sää! Luistelun jälkeen hypättiin autoon ja ajettiin vielä Kirkkonummelle uimaan. Kirkkonummen uimahallissa on vesiliukumäki, tilavat siistit tilat ja terapia-allas, jossa on mukavan lämmintä vettä. 0-4-vuotiaat uivat ilmaiseksi, joten meidän porukka pääsee muutamalla eurolla vesiliukumäkeen ja polskimaan. Käymme siellä päivisin, jolloin siellä on rauhallista ja terapia-allas vapaassa käytössä. En osaa sanoa viikonlopun tai arki-iltojen tunnelmasta. Uimahallejakin on monen tasoisia ja ajan siksi mielelläni Kirkkonummelle hyvän ja laadukkaan uimahallin perässä. Kotiin tultuamme teimme vielä laskiaispullia. Yummy!


llalla tulivat isovanhemmat apuun ja sain hetken omaa aikaa. Olin hyvällä porukalla liikenteessä Some awards illassa Wanhalla. Some awardseissa palkittiin niin somejulkkiksia kuin yrityksiä someteoista ja muista someonnistumisista. Nykypäivän "somettumista" kuvastaa mielestäni hyvin se, että Sara Forsberg esiintyi awardseissa videopuhelun kautta kotootansa jenkeistä. Somevaikuttajana palkittiin Finnish nightmares. Nuo piirrokset Matin sosiaalisista taidoista saavat hymyn usein huulilleni. Myös Marttojen Marianne Heikkilän palkitseminen somepomona oli loisto juttu. Rentouttava ilta aikuisporukassa viikon päätteeksi. Lasten kautta olen tutustunut aivan valloittaviin naisiin.


Tänään saadaan isi kotiin, esikoisella on kiva ilta tiedossa kaverikyläilyn merkeissä ja me pikkulikkojen kanssa keksitään jotain kivaa tekemistä päiväämme. Tästä on hyvä aloittaa viikonloppu!

FRIYAY!!! Mitä mielessä?

This week has been busy and full of happy moments.  Kids had a great night at SnadiStadi with friends on Monday. We survived from Tuesday which is very busy day of the week. My daughter enjoyed a great mandarin china class and cooked some treats for the next week's chinese new year celebration. On Wednesday our two year old had her first dance class. She was little shy at first but in the end we had the cutest dance class with her. In the evening we enjoyed the winter activities outside. On Thursday we had a day off and enjoyed the morning in peace. The weather was perfect so we went ice skating and then after that swimming to the Kirkkonummi swimming hall which has a waterslide. Great day! In the evening I had a chance to go out with girlfriends. Great night at Some awards! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...