lauantai 13. helmikuuta 2016

Romanttinen lauantai-ilta

Isoja lumihiutaleita putoilee taivaalta, sinfonietta soittaa livenä klassisen musiikin kauneimpia teoksia ja jääpuutarha on valaistu upeaan väriloistoon. Kiristän luistimet jalkaan ja annan musiikin viedä. Voiko enää romanttisempaa iltaa ollakaan?


Vietimme perheen kanssa aivan huikean lauantai-illan Tapiolan jääpuistossa, Tapiolan talviriehan iltatapahtumassa. Jääpuiston kupeessa komeilee Espoon kulttuurikeskus, jossa järjestettiin samaan aikaan Tapiolan sinfonietan konsertti, joka näytettiin suurella näytöllä luisteluradalla. Tapahtuman juonsi Radio Suomipopin aamujuontaja Anni Hautala.

Illan aloitti muodostelmaluistelu- ja yksinluisteluesitykset. Fiilis meni luihin ja ytimiin, kun tenori Tomi Metsäketo lauloi "Täällä pohjantähden alla"-kappaleen ja taitavat luistelijat viilettivät jäällä kauniissa lumisateessa. Viime viikon harmaudesta ja vesisateesta ei ollut tietoakaan.


Esitysten jälkeen yleisö pääsi nauttimaan ystäväluistelusta sinfonietan tahdissa. Kaunis musiikki sai eri-ikäisiä ja -taitoisia jääprinsessoja ja -prinssejä pyörähtelemään piruetteja ja tekemään upeita liukuja jäällä. Tästäkin hoippuvasta mamasta kehkeytyi varsinainen jääprinsessa. 


Minun bucket list:n yksi tavoite on ollut päästä New Yorkin Rockefeller centerille luistelemaan kauniissa lumisateessa rakkaan kanssa käsikädessä kauniin musiikin soidessa aivan niin kuin romanttisissa elokuvissa on tapana. Tänään elin tuon unelmani Tapiolan jääpuistossa. Huikea tapahtuma, niin ja kaiken lisäksi ilmainen! Nyt pelattiin kovilla panoksilla ja kilautettiin jack pot! Tällaisia laadukkaita perhetapahtumia lisää, mahtavaa! Kiitos ja kumarrus!


We had an amazingly beautiful Saturday night at Tapiola Jääpuutarha. Ice skating, live Tapiola sinfonietta concert and beautiful snowfall.  I truly enjoyed!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...