lauantai 5. maaliskuuta 2016

Action lauantai

Hyvä ja touhukas päivä alkaa olemaan taputeltu. Lauantait ovat aivan lempparipäiviä! Aamu alkoi jo ennen klo 8, kun lähdin pienelle juoksulenkille muun perheen vielä nukkuessa. Oli niin hyvä fiilis juosta hiljaisia katuja kaupungin heräillessä uuteen päivään.

Aamiainen syötiin koko perheen kanssa yhdessä. Se on parasta viikonlopussa. Sitten lähdettiinkin melko pian luistelemaan. On kyllä huisia, että päästään pyörällä jo kulkemaan. Tiet alkavat olemaan jo hyvin sulaneet. Luistinradalla tytöt tapasivat kavereita ja aika kului kuin siivillä. 2-vuotias näytti innoissaan viikolla opittuja luistelutaitojansa isille. Tässä video 3. treeneistä. Tänään meni taas jo paremmin. Hurjaa vauhtia nuo lapset oppivat uusia taitoja.


Luistelun ja ulkoilun jälkeen tultiin lounaalle kotiin. Tehtiin pikaisesti tortilloja. 2-vuotias totesi ruokapöydässä: "Nyt nautitaan koko perhe". Hän on niin onnellinen kun koko perhe on koolla. Ruokailun jälkeen aloiteltiin pääsiäisen valmistelu. Tytöt rakastavat pääsiäistä ja heidän mielestään se kilpailee jopa joulun kanssa. Pääsiäismunien etsintä on jokavuotinen perinne.

Iltapäivällä olikin sitten taas actionia tiedossa. Vanhemmat tytöt lähtivät isänsä kanssa kiipeilemään ja me jäätiin nuorimmaisen kanssa kotiin. 4-vuotias on kehittynyt huimasti kiipeilyssä viime kesästä. Selkeästi huomaa, että motoriset taidot kehittyvät juuri tuossa iässä. Ja kaikille kiipeilijöille tiedoksi, esikoinen ei lähtenyt tuolla kasisolmulla kiipeämään vaan harjoitteli sen tekemistä. ;)


Kun osa porukasta oli poissa, sain käytyä läpi tyttöjen vaatekaappeja ja laitettua pieniä pois. On aina niin puhdistavaa, kun saa siivottua kaappeja. Tytöt olivat kiipeilyreissullansa kolme tuntia, joten illallinen syötiin supermyöhään. Tein viime kesän suppilovahveroista ja kanttarelleista keiton. Sienet olivat esikoisen poimimia ja maistuivatkin erityisen hyville juuri siksi. Keiton kaveriksi tein valkosipulileipiä.

Hektisen päivän päätteeksi lämmitettiin lauantaisauna! Hyvä päivä!

Seuraa blogiani facebookissa Bubble bath time

Saturday is the best day of the week. Normally those are full of activities like today. I woke up before 8 a.m. and went jogging for a little before the others got up. After breakfast we went ice skating. Our 2-year-old is learning little by little. The girls met their friends at the ice skating park, fun morning. After lunch we started little easter preparations. I will tell you more about it later. In the afternoon older girls went wall climbing with the dad. I stayed home with the smallest one. Sauna and chilling in the evening. Perfect!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...